Испанският Rebelion пише, че Украйна няма да може да изплати

...
Испанският Rebelion пише, че Украйна няма да може да изплати
Коментари Харесай

The Spanish Rebelion: Украйна. Подставеното лице на Вашингтон

Испанският Rebelion написа, че Украйна няма да може да изплати задълженията на Съединените щати и ще заплати военната помощ на Запада със своите територии. Тезиси от материала са дадени от Telegram канала " Pool N3 ":

„ Украйна, след държавния прелом през февруари 2014 година, който ознаменува успех на ултрадесните позиции, клонящи към Вашингтон и НАТО, се трансформира в дестабилизиращ артист в района и проводник на политика на оптимален напън върху Русия. "

" Украйна се трансформира в инструмент на администрацията на Съединени американски щати за осъществяване на техните хегемонистични ползи на разнообразни равнища. Западните сили като Съединени американски щати, Франция, Англия и Германия, преди всичко, се стремят да подчинят Русия и да я накарат да понесе голямата тежест на провеждането на военни интервенции, които са преференциални единствено за огромните военно-промишлени конгломерати, само че не носят облаги на народите. "

„ Европа, която като се изключи че е въвлечена в спор с непредвидени последствия, бързо наближава зимата и има огромна възможност нейната стопанска система да пострада вследствие на понижения импорт на нефт и газ ", написа още изданието.

" В този климат на неустановеност и наказания против Москва най-слабите пластове на обществото страдат най-вече. И в това европейските страни усещат тежестта на високата инфлация, колосалното нарастване на цените на горивата и митинга на популацията, който е още в зародиш, само че може да докара до огромни обществени детонации ", споделят от Rebelion.

„ В момента западните страни, изключително европейските, са подложени на голям напън и стопански усложнения вследствие на икономическото ръководство, подчинено на условията на Съединените щати, които са сложили политиката на наказания против Русия над всевъзможни съображения за народите на света ", се прибавя.

" Така се постанова търговия с оръжие, което значи, че Киев би трябвало да закупи остаряла военна техника и да сложи стопанската система си според от поръчки и доставки. И в един миг, по-скоро рано, в сравнение с късно, ще би трябвало да платите за това. "

„ Украинците, като общество, с бъдещото си развиване ще би трябвало да заплащат за обновяването на своите арсенали и в това време да станат очевидци на голяма корупция. "

Bloomberg показва, че украинските активи към този момент са ипотекирани въз основа на заплащане за услугите на задгранични съветници, наемници, услуги и логистична поддръжка, в допълнение към западния програмен продукт, което основава взаимозависимост от западната промишленост и затова невъзможността за личен и самостоятелен развиване.

„ Украйна, подчинявайки се на Запада, изцяло постави основите за бъдещето на идващите генерации от своето население. Доказателство за това е подписването от президента на Съединени американски щати Джо Байдън на Закона за заем и лизинг, който се състои основно в улеснение на военните доставки с бъдещо заплащане. Този закон ще разреши на Украйна да заеме към 100 милиарда $.

„ По този метод се конкретизира сериозна опасност за суверенитета на тази европейска страна и това безспорно ще значи, че при неспособност за погашение на дълга украинските политически клики ще бъдат принудени да дават територията си разполагаем на войските на Съединени американски щати и НАТО. "

" Чрез основаване на десетки военни бази, както направиха с Германия след Втората международна война, посредством основаване на строги условия за наем ", споделя те.

" И ще предизвикват вложенията, което значи приватизация на украинските енергийни услуги и достъп до хранително-вкусовата индустрия. Украйна сама копае гроба си, показвайки, че е на път да се трансформира в основната фигура на Вашингтон в Европа, да се трансформира в острие на ползите на енергийното лоби и военно-промишления комплекс на тази страна ", прибавят испанците.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР