Испанският гранд Барселона приема Тотнъм в мач от последния шести

...
Испанският гранд Барселона приема Тотнъм в мач от последния шести
Коментари Харесай

Валверде: Интер да не се безпокои, излизаме да бием Тотнъм

Испанският гранд Барселона приема Тотнъм в мач от последния шести кръг в груповата фаза на Шампионската лига на следващия ден. Двубоят е с протоколен темперамент за каталунците, които към този момент си подсигуряваха първото място в Група “B”. Не по този начин стоят обаче нещата за “шпорите” от Лондон, които би трябвало наложително да завоюват на “Камп Ноу” и да се надяват на неточност на Интер против ПСВ Айндховен на “Джузепе Меаца”. Наставникът на Барса Ернесто Валверде удостовери, че възнамерява промени в състава, само че увери, че “лос кулес” няма да изиграят срещата несериозно и ще се стремят към победа.

" Вярно е, че ще има някои промени на следващия ден. Вече се класирахме за идната фаза и ще дадем отмора на някои играчи след мача в събота. Зная, че през миналия уикенд Тотнъм остави да почиват някои играчи, да вземем за пример Хари Кейн.

Ще играе ли Лионел Меси? Ще узнаете след 24 часа. Интер не би трябвало да се безпокои. Италианците би трябвало да изиграят мача си по този начин, като че ли противник им е Тотнъм. Ние желаеме да победим, няма подозрение в това”, показа 54-годишният експерт ден преди мача на “Камп Ноу”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР