Испанският футболен фен Сантяго Санчес, пътуващ към Катар за Световното

...
Испанският футболен фен Сантяго Санчес, пътуващ към Катар за Световното
Коментари Харесай

Испанец изчезна в Иран на път за Катар 2022

Испанският футболен почитател Сантяго Санчес, пътуващ към Катар за Световното състезание, което ще започва през идващия месец, е липсващ в Иран, заяви пред организация АП неговата майка Селия Кохедор. 41-годишният Санчес не е бил в контакт с околните си от три седмици, разяснява тя.

За последно някогашният парашутист е видян в Ирак, като походът му минава пред 15 страни. През последните девет месеца Сантяго Санчес споделя за прекарванията си в известната обществена мрежа Инстаграм, само че от 1 октомври, денят в който влиза в Иран от северозапад, стопира да обновява профила си. От тогава няма информация за местонахождението му.

„ Много сме разтревожени, не стопираме да плачем дружно със брачна половинка ми “, описа Селия Кохегор. Родителите на Санчес споделят, че са били предизвестени, че той може краткотрайно да няма достъп по интернет, само че към този момент са оповестили сина си за липсващ пред испанските управляващи.

От тяхна страна също няма друга информация за Сантяго Санчес с изключение на, че публично е пресякъл границата, като с въпроса се е заел испанският дипломат в Техеран.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР