Испански военен кораб е наредил на търговски кораби да напуснат

...
Испански военен кораб е наредил на търговски кораби да напуснат
Коментари Харесай

Испания изгони кораби от британските води край Гибралтар

Испански боен транспортен съд е наредил на търговски кораби да изоставен английските води край Гибралтар, заяви държавното управление на територията, заяви английският в. Independent.
Екипажът на военния транспортен съд е бил чут в аудио запис, който оповестява, че корабите, които са закотвени би трябвало да изоставен „ испанските териториални води “.
В отговор на случая бяха ситуирани кораби на кралския флот, а случаят беше избран за комичен от представител на държавното управление в Гибралтар, съобщи организация Фокус.
„ Изглежда, че в испанският флот към момента има хора, които считат, че могат да подценяват интернационалното право. Това евентуално се дължи на положението на екстремизъм в някои елементи на испанския политически набор в наши дни “.
Корабът е упрекнат от ръководството в Гибралтар, че се пробва да предприеме дейности против комерсиалните кораби, които са закотвени в източната част на Гибралтар.
Гибралтарските виновни органи декларират, че проверяваъ всеки аспект на случая, с цел да подсигуряват, че са били подхванати подобаващи дейности допустимо най-бързо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР