Испанската стюардеса, която си спечели напоследък популярност в социалните мрежи,

...
Испанската стюардеса, която си спечели напоследък популярност в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Стюардеса зарадва феновете си с чисто гола СНИМКА под душа

Испанската стюардеса, която си завоюва в последно време известност в обществените мрежи, се е снимала гола под душа и е довела почитателите до екстаз. Момичето е споделило фрагмента в профила си в Instagram. На фотографията се вижда изцяло голата стюардеса, която се назовава Лекси, застанала зад стъклото на душ кабината, по която се стичат капки вода. За да си направи селфи, девойката е сложила телефона си на близката мивка.

„ Честит вторник на всички “, написала е тя към обявата. Абонатите ѝ са се втурнали да се възхищават на фигурата на служителката на самолетна компания. „ Великолепна си! “, „ Каква луксозна фигура “, „ Мога ли да дойда при теб? “, „ И на теб благополучен вторник, красавице “, пишат те. По-рано през август американска стюардеса сподели на членовете на екипажа акробатичен трик на борда на самолета.
 Стюардеса зарадва почитателите си с чисто гола СНИМКА под душа
Кадрите, оповестени в мрежата, демонстрират по какъв начин младата жена е застанала на пътеката сред редовете седалки, опира ръцете си в подлакътниците, обръща се и покрива с крайници поставките за багаж.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР