Испанската прокуратура иска колумбийската певица Шакира да бъде осъдена на

...
Испанската прокуратура иска колумбийската певица Шакира да бъде осъдена на
Коментари Харесай

Испанската прокуратура поиска 8 г. затвор и 23 млн. евро глоба за Шакира

Испанската прокуратура желае колумбийската певица Шакира да бъде наказана на осем години и два месеца затвор за укриване на налози, оповестява Българска телеграфна агенция като се базира на Франс прес и в. "Паис ".

Според испанския ежедневник надзорният орган е изготвил обвинителен акт, в който желае и санкция от 23 милиона евро по обвинявания против изпълнителката в шест закононарушения против държавния бюджет.

Шакира преди този момент отхвърли съглашение с прокуратурата, което би помогнало да се избегне правосъден развой.

Певицата е обвинена в закононарушения, свързани с неплащане на налози в интервала сред 2012 и 2014 година Общата сума възлиза на 14,5 милиона евро. Прокуратурата твърди, че колумбийската певица е живяла през по-голямата част от времето в Барселона, поради връзката й със бранителя на едноименния испански футболен клуб Жерар Пике.

Четиридесет и пет годишната певица, същинското име на която е Шакира Рипол, е известна освен като певица, само че и като създател на песни, танцьорка, музикален продуцент, хореограф и модел. Тя е считана за един от най-изявените латиноамерикански реализатори, постигнала триумф както на испаноговорящия, по този начин и на англоговорящия музикален пазар.

Шакира има звезда на Алеята на славата в Лос Анджелис. Колумбийката е считана и за един от най-продаваните реализатори на всички времена.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР