Испанската полиция разруши мрежа за разпространение на анаболни стероиди, идващи

...
Испанската полиция разруши мрежа за разпространение на анаболни стероиди, идващи
Коментари Харесай

Разбиха мощна българска банда в Испания

Испанската полиция унищожи мрежа за разпространяване на анаболни стероиди, идващи от България, във фитнеси в Испания, Франция и Съединени американски щати, както и на над 200 частни клиенти. Акцията е и осъществено в община във Валенсия.

Арестувани са 16 души, участващи в организацията, и са иззети стотици хиляди дози анаболи, оповестява.

“Мулета” са донасяли от България пакети, съдържащи до 25 кг анаболни стероиди. Пратките са разпределяни в два склада, където са подготвяне за разпространяване от трима едри дистрибутори, настоящи от Бенидорм, Калпе и Гандия. За осъществяване на доставките са употребявани най-различни български имена.

Претърсени са четири жилища и пет фитнеса в региона на Валенсия и са конфискувани 255 000 дози противозаконни анаболи, 6 мобилни телефона и дребни количества кокаин и марихуана. Конфискувани са 1 200 пакета от България, в които има непостоянен препарат.

Шестима души които са се занимавали с приемане, депозиране и разпределяни на българския импорт, са задържани през първата фаза на полицейската интервенция, а втората е ориентирана към излавяне на разпространителите, продал големи количества от неразрешените субстанции на магазини и фитнеси./блиц.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР