Испанската Ла Лига навлезе в електронните спортове. Целта е да

...
Испанската Ла Лига навлезе в електронните спортове. Целта е да
Коментари Харесай

Ла Лига разширява аудиторията си с привличане на милениъли


Испанската Ла Лига навлезе в електронните спортове. Целта е да се притегли вниманието на поколението, родено сред 80-те и началото на 21-ви век - милениълите.

Водещото обръщение е: " Това е футбол. Това е Ла Лига ". От лигата обясниха, че стремежът е да разширят аудиторията си и да усилят въздействието на марката си.

В идващите месеци ще бъдат показани " многочислени амбициозни планове, които ще обединят пристрастеността към футбола и страстта на електронните спортове ". От Ла Лига показват, че стремежът към победа, отборната работа и заниманието са полезности, които са общи и за двете сфери.

Според показаните данни в Испания играещите в електронните спортове са на възраст сред 25 и 34 години, употребяват интензивно обществените мрежи и прекарват в интернет към пет часа на ден.

В профила им влиза и ползата към технологиите, както и положителното обучение. Електронните спортове са в основата на разрастващ се бизнес за милиарди, отбелязва вестник " Дневник ". От години се организират надпревари с големи наградни фондове.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР