Испания победи аутсайдера Фарьорски острови с 4:0 снощи и дръпна

...
Испания победи аутсайдера Фарьорски острови с 4:0 снощи и дръпна
Коментари Харесай

Испания само с победи при Роберт Морено и през 2019-а година

Испания победи новобранеца Фарьорски острови с 4:0 нощес и дръпна със 7 точки на втория Швеция в своята група от квалификациите за Европейското състезание през 2020-а година. Ла Фурия има 6 победи от 6 мача и цялостен актив от 18 точки. До края на цикъла иберийците гостуват на Норвегия и Швеция, одобряват Малта и Румъния.

Новият селекционер Роберт Морено има на сметката си 5 триумфа от толкоз срещи. Той размени на поста отказалия се Луис Енрике. Морено беше асистент на Енрике в националния тим, а преди този момент още в Рома, Селта и Барселона. Той асистира и на Хуан Карлос Унсуе в Селта.

Морено в никакъв случай досега не е бил старши треньор, само че се оправя чудесно отпред на испанците. Той стартира с триумф 2:0 при гостуването на Малта, след което победи Фарьорски острови с 4:1, още веднъж на непознат терен. За да пристигна най-сладката му и значима победа досега - 3:0 над Швеция вкъщи. През тази пауза Фурията мина през Румъния с 2:1 на Балканите и още веднъж през Фарьорски острови - 4:0 в Испания.

Отболът има единствено победи през 2019-а година. Освен в изброените срещи, испанците победиха с 2:1 на собствен терен и Норвегия при започване на годината.
 Испания продължава без неточност към Евро 2020
Испания продължава без неточност към Евро 2020

" Ла Роха " с елементарен триумф над Фарьорски о-ви
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР