Ислямска Държава пое отговорността за нападението в Трапес, чрез един

...
Ислямска Държава пое отговорността за нападението в Трапес, чрез един
Коментари Харесай

Ислямска Държава пое отговорността за нападението в Трапес

" Ислямска Държава " пое отговорността за нападението в Трапес, посредством един от каналите си за агитация, съобщи " Франс прес ", представена от БГНЕС.
Изявлеинето идва откакто мъж, въоръжен с нож, умъртви един човек и съществено рани други двама тази заран в град на към 30 км. южно от Париж.
Журналист от локалната телевизия Би Еф Ем Ти Ви оповестява, че полицията е стреляла по нападателя, като твърди, че той е погубен. Властите по-късно потвърдиха информацията.
Според информация на същата телевизия причинителят е роден през 1982 година и към този момент един път е бил съден през 2016 година Според очевидци по време на полицейската интервенция той е извикал „ Аллах Акбар”.
Разследването продължава и сега.
Вътрешният министър на Франция Жерар Колумб написа в профила си в Туитър:
„ Нападателят е обезвреден. Първите ми мисли са за жертвите и техните близки”, съобщи той.
„ Искам да поздравя за реакцията и мобилизацията нашите полицейски сили”, сподели още Колумб. И добави, че силите на реда „ към този момент проверяват, с цел да открият събитията на тази трагедия”
Трапес е с население към 30 000 индивида и е територията с максимален брой мюсюлмани. Освен това управляващите подозират, че към 50 локални поданици са напуснали страната, с цел да се борят на страната на " Ислямска Държава " в Сирия и Ирак.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР