Исландия се позова на силно ограничените опции за пътуване и

...
Исландия се позова на силно ограничените опции за пътуване и
Коментари Харесай

Исландия и Канада с нови ограничителни мерки срещу Русия

Исландия се базира на мощно лимитираните варианти за пътешестване и предизвести, че от 1 август дипломатическото ѝ посланичество в Москва стопира активността си. Същевременно в изказването си Исландия предлага и Русия да ограничи своите действия в Рейкявик, отбелязвайки, че при смяна на събитията може да промени решението си. Русия предизвести, че „ неизбежно ” ще вземе ответни ограничения против „ неприятелското решение ”, оповестява The Moscow Times.

Санкциите, наложени от Канада, засягат 24 лица и 17 организации, виновни за унищожаването на културни обекти, културни институции и в последна сметка – на културната еднаквост на Украйна, заяви Министерството на външните работи на страната. Сред глобените са някогашният проруски президент на Украйна Виктор Янукович и синът му Александър Янукович, сътрудници на поделенията на съветското министерство на образованието в окупираните украински области и двама проруски пропагандисти.

В изказването на канадското дипломатическо ведомство се акцентира, че съветските въоръжени сили освен унищожават културните обекти на Украйна, само че и са...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР