Искате по-добър живот: Първото, което трябва да направите като станете

...
Искате по-добър живот: Първото, което трябва да направите като станете
Коментари Харесай

Това е първото нещо, което трябва да направите сутрин като станете, ако искате по-добър живот

Искате по-добър живот: Първото, което би трябвало да извършите като станете заран, е да изпиете чаша топла вода с една супена лъжица лимонен сок.

Когато споделяме лимонен сок, имаме поради от прясно изцеден лимон.

И това е забавно: 7 комбинации за възобновяване на киселинно-алкалния баланс

Този мощен плод има голям брой изгоди за човешкия организъм. Освен че е богат на магнезий, калций, желязо, витамин С и Б, съдържа и антиоксиданти, фибри и ензими.

Тази елементарна рутина фактически може да направи чудеса за вашия живот.
Почиства черния дроб
Тази лесна напитка пречиства един от най-важните човешки органи, подтиква храносмилателния тракт и усъвършенства работата на червата и флората.

Почиства кожата
Ако желаете да имате чист и прекрасен загар, не се отхвърляйте от тази рецепта. Антиоксидантите, които се съдържат в лимона, подкрепят регенерацията на клетките, както и се борят против свободните радикали, най-много в летния интервал.

Метаболизъм
Известно е, че лимонът е натурален диуретик и оказва помощ при изхвърляне на непотребните течности от организма. Вече споменахме, че подтиква работата на червата и тъкмо поради това е съвършен за започване на деня.

Енергия
Чаша топла вода с лимон ще ви разсъни доста по-бързо, в сравнение с кафето, и сигурно е по-здравословен вид. Ако въпреки всичко не желаете да се откажете от кафето, изпийте го един час по-късно.

Противораково деяние
Именно защото е богат на антиоксиданти, лимонът понижава риска от ракови болести. Интересно е, че макар че е кисел, в организма основава базова среда, което е доста значимо за здрав организъм.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР