Искате ли това лято слънчевите лъчи да се отразяват палаво

...
Искате ли това лято слънчевите лъчи да се отразяват палаво
Коментари Харесай

Продуктите за коса, без които не можем

Искате ли това лято слънчевите лъчи да се отразяват палаво в косата ви и да я чувствате здрава, подхранена и красива – в този момент е времето да се погрижим за това! С настъпването на пролетта отхвърляме зимните страсти и сивото и тъмно въодушевление, отваряме необятно прозорците и душите си, вадим от дрешника обичаните свежи и ярки облекла.

И до момента в който с усмивка вършим проекти за това по какъв начин да създадем идните месеци незабравими, обмисляме по този начин мечтаното пътешестване или просто чакаме моментите, в които ще избягаме най-малко за малко от всекидневието, е значимо да не пропуснем да обърнем внимание и на засилената потребност от витамини, минерали и микроелементи, от които тялото и косата ни се нуждаят след дългата зима.

Външният тип на косата – и това го знае всяко модерно градско момиче – от дълго време не е единствено въпрос на поддръжка или постоянни визити при обичания коафьор. Здравата, силна и плътна коса е тайното женско оръжие, с помощта на което и съблазняваме, и градим самочувствие. Тя ни дава убеденост и ни дава опция за бърза и лесна смяна.

Сега е сезонът, в който е време да обърнем внимание на продуктите, които ще възстановят последствията от отминаващата  зима, и да върнем блясъка на нашата коса, а ние ги открихме в гамата натурални артикули, предлагани от VITAMAG.BG.

Ето и трите продукта, с които ние, Момичетата от града, поддържаме косата си здрава и красива.

Хидролизиран КОЛАГЕН / COLLAGEN Peptides – NaturesPlus



Кoлагенът е най-разпространеният протеин в нашето тяло и е един тип „ строителен материал ”, който е главен конструктивен детайл на всички органи и системи на индивида.

С най-хубава всмукване на клетъчно равнище е хидролизираният колаген, прочут още като „ Колагенови пептиди ”. Пример за такъв е продукта на NaturesPlus®. Когато се одобряват по едно и също време всички 6 вида (I, II, III, IV, V и X), тогава синергичните изгоди от приема на колаген доста нарастват. Обогатеният профил неведнъж превъзхожда елементарния колаген във връзка с клетъчно асимилиране и изгоди върху тялото. Допринася за младия и здрав тип на косата, кожата и ноктите. Осезаемо подхранва ставите и заздравява сухожилията.

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА / HYALURON – ZeinPharma



Хиалуроновата киселина е натурален съставен елемент на съединителната тъкан в човешкото тяло. С напредването на възрастта естественото наличие на хиалуроновата киселина последователно понижава и кожата  и косата губят своята разтегливост и юношески тип.

Веганска форма на хиалуронова киселина за коса  от аминодизахариди на ZeinPharma® се отличава със своите високодозирани капсули с най-благоприятен размер на молекулите на хиалурона, което разрешава неповторимо асимилиране от организма. Подобрява еластичността, хидратацията и типа на кожата. Поддържа ставите и костите здрави.

БИОТИН / BIOTIN – ZeinPharma



Биотин за коса, прочут още като Витамин Б7 и като „ Витамина на хубостта “, спомага за възстановяване типа на косата, ноктите и кожата като подтиква деленето на епидермалните кафези и образуването на Кератин. Разкрасяващият витамин усъвършенства кръвната циркулация, подхранва и хидратира кожата в дълбочина, изглажда бръчките.

Когато има дефицит на Биотин, кожата става суха и бледа, а косата пада и губи искра. Този значим витамин пoмaгa зa фopмиpaнe и поддържане нa xимичнитe структури в кератина – главния протеин в косата, по тази причина и най-често попада в козметични артикули за буйна коса. Биотинът оказва помощ за бързия напредък на косата и защищава от косопад, възвръща повредените и изтощени къдрици, като хидратира и подхранва. Помага за понижаване на пърхота посредством интензивно хидратиране и поддържане на скалпа.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР