Искате ли да водите живот, изпълнен с щастие и удовлетвореност?

...
Искате ли да водите живот, изпълнен с щастие и удовлетвореност?
Коментари Харесай

Спечели покана за Мастър клас „Щастие. Изкуството на щастието в работата“

Искате ли да водите живот, изпълнен с благополучие и задоволеност? Искате ли да бъдете щастливи какво в персоналния си живот, по този начин и на работното място? Сигурни сме, че няма човек, който да не се стреми към това. Затова Jenite.bg ти даваме опция да спечелиш покана за Мастър клас " Щастие. Изкуството на щастието в работата ". Той ще се организира на 15.05.2018 година в Сатиричен спектакъл " Алеко Константинов ", София. Лектoр ще бъде американският професор по маркетинг Радж Рагунатан.

 Спечели покана за Мастър клас „ Щастие. Изкуството на щастието в работата “

Ето по какъв начин да спечелите една от двете предложения за събитието:
Отговорете с коментар под публикацията на въпрос:

Какво ви прави щастливи на работното място?

Имате време до 09.05.2018 година Победителите ще бъдат оповестени във фейсбук страницата на Jenite.bg на 10.05.2018 година

Официалните правила на играта вижте ТУК.

***

Проф. Радж Рагунатан ще гостува за първи път в България с мастър клас на тематика " Щастие. Изкуството на щастието в работата. ". Той ще се организира на 15 май в Сатиричен спектакъл " Алеко Константинов ", София. Американският професор е учител по маркетинг в Училището Маккомбс по бизнес към Университета на Тексас в Остин и води един от най-успешните курсове в платформата за онлайн образования Coursera.

Проф. Рагунатан ще организира своя нов курс за щастието на работното място за пръв път у нас. В рамките на образованието присъстващите ще имат опция да се срещнат с голям брой проучвания по какъв начин може да се увеличи равнището на благополучие измежду чиновниците. Според американския професор, в компании, в които има децентрализация на ръководството, отсъства йерархията, и екипите се самоконтролират, чиновниците са по-склонни да бъдат щастливи. Въпросът е до каква степен актуалните компании са склонни да се приспособяват към сходен вид ръководство.

Щастието на работното място се крие и в настройката, с която всеки човек влиза в професионалната реализация. В изследване, което проф. Рагунатан прави измежду своите студенти, той открива, че с приближаване на академичното им довеждане докрай и при приемане на съответни оферти за работа, 23% трансформират мнението си по отношение на значимостта на щастието в кариерното развиване и се отхвърлят от него в името на по-висока заплата. Така той открива огромно несъгласие сред декларираните позиции на хората по отношение на щастието като приоритет и действителния им избор в живота.

Своите наблюдения и разбори върху зависимостта на щастието в живота ни и всички други негови съставни елементи, Радж Рагунатан излага в своята книга " Ти си интелигентен, сполучлив, само че дали си ЩАСТЛИВ? ". Той ще я показа публично пред родната аудитория на 11 май, петък, в Американския център на Столичната библиотека, от 17:30 ч.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР