Искате ли да разберете с кого можете да се карате

...
Искате ли да разберете с кого можете да се карате
Коментари Харесай

Секретно: ТОП 6 на Най-скандалните зодиакални знаци

 strelec Искате ли да разберете с кого можете да се карате без последици, и с кого е по-добре в никакъв случай да не спорите? Тогава прочетете този хороскоп  – рейтинг на най-скандалните знаци на зодиака!

6-то място – Близнаци

Централно място в хороскопа заемат Близнаците, неспособна да решат дали харесват кавги или не? И, с цел да бъдем почтени, като цяло, по-скоро не. Но не тъй като те са толкоз красиви и благородни, а тъй като опитът им подсказва: хората са странни.

Скараш се с някого, стъпчеш му самочувствието, удариш го няколко пъти в най-болезненото място, елегантно го обидиш и обществено унижиш – и по-късно не желае да си приказва с теб. Защо по този начин? Глупаци някакви.

5-то място – Телец

Почетното пето място измежду феновете на кавги заема Телецът – знак, който самата концепция за кавги не приема по принцип, тъй като това е неверно. Той не я приема, само че със свадите се оправя отлично: с възприятие, с заповеден зов, с мятане на чинии по главата на неприятните.

Но в действителност прави това не от завист: просто Телецъ кипва незабавно, а близките в никакъв случай нямат време да виждат това, тъй като до последно Телец резервира своя индиферентен тип. Но по-късно му минава и стартира да го мъчи съвестта. Но няма да се извини, бъдете сигурни.

4-то място – Дева

Малко не и доближава на Девата да влезе в челната тройка и не получава орден, тъй като подвига скандал някак си без вдъхновение. Всъщност, съвсем всичко Девите правят бездушно, и като цяло не е ясно дали те имат този недоразвит орган, само че в скандал това е изключително видимо.

Това значи, че в случай че се вгледате в Дева при скандал, излиза наяве, че тя се любува: с възприятие, с ентусиазъм, изрично стъпква съперника и постоянно печели, защото Дева е по-лесно да бъде убита, в сравнение с да я надвикате. Това остава мистерия: за какво Девите съвсем в никакъв случай не предизвикват скандал? Странни хора.

3-то място – Скорпион

Разбира се, Скорпионите са виртуозни скандалджии. Грандиозен скандал – това е обичаната им игра. След секса и интригите, несъмнено. Така че да се гледа разгневен Скорпион е безпределно забавно, като огън, или течаща вода: това е доста, доста красиво.

И както всяко красиво (значи – замислено и режисирано) деяние, това не се случва доста постоянно. Значи Скорпионът на драго сърце ще вдигне скандал в фамилията и на околните си, само че в центъра на града той тези скъпи запаси няма да изразходва. Затова е и на трето място.

2-ро място – Овен

Не го дразнете – ще ви убие. Овните са избухливи и импулсивни, избухват и се взривяват без мотив, единствено да го пипнете и от него стартират да изхвърчат всепоразяващи балистични ракети. Но завист в него няма, тъй като Овенът стартира скандал не за наслаждение, а с цел да изпусне парата, и да облекчи нервите си. И кой ще пострада – същият този простак: на челото на Овен се появява лента с бягащ надпис: “Бягайте, простаци! ”

1-во място – Стрелец

Златен орден и тъпан на шията получава Стрелецът – основният зодиакален скандалджия и като цяло тъпанар на улицата. Стрелците подвигат кавги не с цел да реализиран някаква велика цел, а единствено за личното си наслаждение.

Поводът е без значение, а в случай че няма – Стрелецът ще завихри скандал от нищото. И в случай че не сте обект на офанзивата, не бягайте: стойте на мястото си и се забавлявайте. Такъв мощен и в действителност изобилен поток от улични псувни няма да видите на никое място другаде. Всъщност – да чуете. И отстранете вашите деца от екрана на тв приемника. Ако те, несъмнено, не са Стрелци.

ИНФОМАКС

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР