Искате да влудите вашият партньор в леглото или просто да

...
Искате да влудите вашият партньор в леглото или просто да
Коментари Харесай

5 пикантни интимни пози, с които да влудите вашият партньор в леглото

Искате да влудите вашият сътрудник в леглото или просто да опитате нещо друго и вълнуващо? Ние, от екипа на списание HappyWoman.bg, сме тук да ви помогнем по какъв начин да изживеете една влудяваща и удовлетворяваща нощ с обичания ви човек.

Ето нашите оферти с интимни пози, с които да влудите вашият сътрудник в леглото:

 

Пищящ мисионер

Нека задръжките ви паднат в този момент! Най-важното освободете се от всички остарели мемоари от тези почтени времена и всичко, което сте пробвали до в този момент е ритмично нагоре-надолу, във вътрешността и на открито. Вместо това създайте ново преживяване и влудите вашият сътрудник в леглото. На класическата поза мисионер ще ви представим дребни корекции и хрумвания за влудяващо преживяване и навлизане.
Вместо да разширите краката си, поставете краката на колегата си да стъпят на тялото ви, с цел да позволите взаимно допиране. Допълнителното чувство може да увеличи възбудата – и влажността – за по-приятно преживяване. Позата също по този начин лимитира какъв брой надълбоко може да проникне, което опция да помогне за попречване на болежка. Поставянето на възглавница под бедрата, тъй че таза да е леко издигнат прави по-лесен и комфортен достъп до входната точка — и простатата! С тази интимна поза елементарно ще влудите вашият сътрудник в леглото.

Полагане на възглавница

Второто ни пикантно предложение по какъв начин да влудите вашият сътрудник в леглото:
Легнете върху възглавница, като поставите таза си върху нея за по-голяма опора. Свийте коленете си, тъй че да можете да повдигнете таза си нагоре и разтворете краката си задоволително, с цел да позволите влизане.
Тази позиция ви разрешава да регулирате и контролирате дълбочината.

Езда в залеза

Поемете контрола и се качете на от горната страна. Тази интимна поза е идеална за уютни моменти, тъй като разрешава интимни целувки и взиране в очите. Що се отнася до комфорта, вие диктувате ритъма и дълбочината на навлизане, тъй че разклатете таза напред-назад или нагоре-надолу, както ви е комфортно и влудете вашият сътрудник.

Облегни се на мен

Интимността в изправено състояние не изисква огромната мощ, която може би си мислите, само че сигурно по този начин ще влудите вашият сътрудник. Всичко, от което се нуждаете, е маса или стена, на която да се облегнете.
Застанете един против различен, качете крайници си към неговите за опора. Създайте комфортен темп. Ако можете да намерите комфортен ъгъл за навлизане. Опитайте и изживейте една влудяваща и удовлетворяваща фамилиарност с обичаният сътрудник.

Странично гушкане

Лежането на една страна към този момент обезпечава комфортна насочна точка, която ви разрешава или да се обърнете един против различен за вагинално навлизане или с лъжица за вагинално или анално навлизане.

Ако вършиме лъжица за влизане откъм гърба, използвайте задните си елементи, с цел да контролирате дълбочината и темпото, тъй че да се чувствате добре и двамата. Използвайте ръката си като буфер сред вас и вашия сътрудник, с цел да запазите дълбочината на вашата зона на комфорт.

Знаем, че да вършиме обич с вашия обичан човек ви носи приятност и незабравими страсти.
Ако сме съумели най-малко малко да ви разпалим…очаквайте още пикантни интимни пози, с които да влудите вашият сътрудник в леглото.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР