Искате да се радвате на взаимност? Да сте номер едно

...
Искате да се радвате на взаимност? Да сте номер едно
Коментари Харесай

Внимавайте! Тези шест навика могат да опропастят връзката ви

Искате да се радвате на реципрочност? Да сте номер едно по значимост за колегата си? А вие вършиме ли го - давате ли това, което очаквате от другия. Или допускате някои доста нездравословни привички да разрушават връзките ви? Според експертите някои наши дейности нервират извънредно доста другия и разрушават връзките ни, написа bulnews.bg.

Вижте кои са те:

Телефонът непрекъснато ви е в ръката

Е, признайте, извънредно е дразнещо да стоите в една стая с някого, който непрекъснато си гледа в екрана. Забравете за тези технологии и обществените мрежи, когато сте с колегата си. Общувайте, гушкайте се. Иначе проблемите са ви обезпечени.

Ревнувате нон стоп
Ревността не е демонстрация на обич, да знаете. Позволена е, само че в доста малко количество. Мине ли избрани граници, става неприятна. И се трансформира в проблем. Затова - имайтедоверие в колегата си, в случай че желаете и той да има във вас.

Първо се оплаквате, след това се заяждате

Никой не обича другият да го употребява като кошче за душевни боклуци. Нали? Затова спрете да мрънкате и да се оплаквате. И не се заяждайте. Оставете и иронията пред вратата. Бъдете благи, любящи, нежни. Иначе сътрудникът ви ще стартира да се отдръпва от вас и да търси връзка другаде...

Не сте задоволително признателни

Да. Мъжете желаят да бъдат оценени. А това значи, че би трябвало да се усещат значими, да усещат вашата благодарност и признателност за това, което ви дават. Така ще запонат и да се стараят повече. Хвалете колегата си, благодарете му, признавайте му грижата, която поставя за вас.

Не споделяте

Разговорите са значими за всяка връзка. И когато ги няма, се получава пробойна. Споделяйте, търсете съвет, проявете интерес и към това, което вълнува другия. Общуването свързва двама души - от време на време даже повече, в сравнение с сексът.

Пишете му ядосани известия

Ако желаете да му кажете нещо, направете го очи в очи. Това, че казвате някакви неща онлайн, а не онлайн, не значи, че няма да го заболи. Напротив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР