Искате да се избавите от излишните килограми? В следващите редове

...
Искате да се избавите от излишните килограми? В следващите редове
Коментари Харесай

Как да свалим излишното тегло: 6 тайни

Искате да се избавите от непотребните килограми? В идващите редове ще ви представим шест научни потвърдени метода по тематиката, които евентуално не сте чували до този миг.

Ядете на открито? Винаги избирайте най-малката порция

Изчетете менюто деликатно. Дори и да сте седнали в ресторант, където сервират нездравословни храни (като да вземем за пример хамбургери), изберете най-малката предлагана порция. Мини пица, дребна кутия пуканки или лека салата. Според изследвания, хората, който не си поръчват лични ястия, ядат повече и от всичко, което виждат на масата.

Бъдете оптимисти. Всяка мисъл има значение

Идеята е да се фокусирате върху позитивните мисли и да си повтаряте задачите, все едно са мантра. „ Свалих един кг “, „ Няма да си поръчвам в допълнение “, „ Мога да не хапвам десерт “. Оптимистичните изречения ще ви оказват помощ да постигнете задачите си без да се стресирате.

  По-добре се хранете сами, в сравнение с в компания

Да, хората се поддържат при спазването на диети. Въпреки това е научно потвърдено, че когато сте в компания, ядете повече. Защо? Защото прекарваме повече време на масата. Унесени в диалози и смях не усещаме какъв брой ядем. Това не значи, че би трябвало да се храните сами от самото начало. Просто сложете на масата толкоз, колкото смятате да изядете.

Ако огладнеете, помиришете банан

Звучи налудничаво, само че е потвърдено, че в случай че миришем артикули, като банани, ябълки или мента, то мозъкът ще намерения, че се храним. Изследване, извършено върху 3000 гладни доброволци посочило, че откакто помирисали банан, апетитът им понижа. Невероятно, нали?

Синьото е новият ви обичан цвят

Синият цвят намалявал апетита, твърди скорошно изследване. Пренаредете масата със сини салфетки, мушама, чинии или чаши. От друга страна – аленото обостря апетита.

Яжте пред огедало

Учените настояват, че това понижава приема на храна с до 30 %.

 Източник: BrightSide

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР