Искате да съчетаете работата с приятното прекарване, при това като

...
Искате да съчетаете работата с приятното прекарване, при това като
Коментари Харесай

Компания дава $10 000 месечно, за да отидете в един от най-популярните курорти в света

Искате да съчетаете работата с приятното превозване, освен това като получавате солидно възнаграждение? Това звучи като фантазия, само че ще се трансформира в действителност за един късметлия през новата година.

Властите в мексиканският курортен град Канкун оферират възнаграждение от 10 000 $ месечно за половин година или от март до август 2018 година. В допълнение всичките разноски по настаняването и пребиваването на определения претендент също ще бъдат платени, оповестява Fortune.

Освен обичайна персонална информация към документите за кандидатстване искащите ще би трябвало да прикачат линкове към свои профили в обществените мрежи, както и към правени от тях видеа. В обявата се показва, че даже единствено владеенето на британски език е задоволително и не е нужно претендентите да приказват втори, само че това би било плюс.

Също по този начин те би трябвало да опишат в няколко фрази за какво и къде обичат да пътуват и по какъв начин пътешествията са се трансформирали в приоритет за тях.

Заинтересованите могат да се включат в конкуренцията на Cancun.com, като до декември ще бъдат определени 100 от тях. До 4 януари ще бъдат посочени 50 имена, които не престават, а месец по-късно петимата най-добре показали се ще заминат за Мексико за изявленията онлайн.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР