Искат пари за лечение на болни от коронавирусНови схеми за

...
Искат пари за лечение на болни от коронавирусНови схеми за
Коментари Харесай

МВР: Телефонните измамници атакуват Пловдив

Искат пари за лекуване на заболели от ковид

Нови схеми за телефонни измами плъзнаха в Пловдив около суматохата от ковид, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

``
реклама

Мошениците към този момент се показват за лекари или служители на реда, които оповестяват, че непосредствен или родственик е инфектиран с ковид и е належащо да се заплати избрана сума за неговото лекуване.

В други случаи измамниците желаят пари за освобождение на колетна пратка, съдържаща медикаменти, ваксини, отвари и други за лекуване на ковид зараза или медицински защитни средства като маски, ръкавици и други.

Третата скица на обирджиите е да изискат „ капаро “ за закупуване на медикаменти, ваксини против ковид, медицински защитни средства и други на по-изгодни цени.

„ Не се доверявайте на позвънявания от непознати или такива, представящи се за служители на реда, лекари, ваши близки или родственици, изключително, в случай че ви желаят пари за лекуване на ковид, закупуване на ваксина, лекарство и други! Опитайте се да запазите хладнокръвие! “, поучават от ОДМВР.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  1 CollectoRitionerR III 1981 SV7M0AS33GGGGJJJJ (преди 24 секунди) Рейтинг: 59 | Одобрение: -1 ЯЖТЕ ЛАЙНА ВСИЧКИ ДЪРТИ КОМУНИСТИ! ВИВА!  0  0 фен (преди 49 секунди) Рейтинг: 975 | Одобрение: 275 да се санкционират не,да се обезглавят!!! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР