Искат да продължат да крадат. Борисов! Бързаш да се радвашЗа

...
Искат да продължат да крадат. Борисов! Бързаш да се радвашЗа
Коментари Харесай

Хората разбраха, че задкулисието прави всичко възможно да събори правителството

Искат да продължат да крадат. Борисов! Бързаш да се радваш

За първи път виждам пред Народното събрание, поддръжка за ръководещите и по едно и също време с това гняв към опозицията и напусналите обединението предатели.

Радвам се, че хората схванаха, че задкулисието прави всичко допустимо да събори държавното управление. Искат да продължат да крадат. Борисов!!! Бързаш да се радваш. Знам какъв манипулатор и измамник си. Ти си история и то неприятна, неприятна за демокрацията, неприятна за хората, неприятно за честния бизнес (само за корумпираните и корумпиращи беше рай). Ако не е Гешев, ти си пандизчия. И освен ти. Копейкин, съветски подкупник, ще завърши твоята политическа кариера, както завърши на Волен. Пеевски - несръчен предприемач, който няма НЕфалирал бизнес и в това време е знак на корупцията в страната. Вреден във всяко отношение.

Трифонов, направи това за което знаех, че ще направиш. Много тъпо, че хората ти повярваха и както ти обичаш да казваш, голата истина лъсна! Време е в тази страна да има правдивост, време е в тази страна, избрани политици и предприемачи да са в пандиза, и време е в тази страна тарикатите да си получат заслуженото.

За жал, в последните години, политическата ни класа е под всякаква рецензия. Имаме потребност от самостоятелни хора с висок морал, засилено възприятие за правдивост и здрава ценностна система. Прекалено дълго време се върви с концепцията за целеустремено опростачване на народа. Лошият образец към момента е на мода и това би трябвало да се промени!

Много неща би трябвало да променим в страната на Бойко, Пеевски, Слави, Доган. Краят Ви идва!!!

Бог да пази България!

Джуди Халваджиян
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР