Искаш ли да имаш магнетичен поглед с гъсти и красиво

...
Искаш ли да имаш магнетичен поглед с гъсти и красиво
Коментари Харесай

Инструкции за изкуствените мигли

Искаш ли да имаш магнетичен взор с гъсти и красиво извити мигли? Все повече в арсенала ни за специфични мотиви навлизат изкуствените мигли.

Ако решиш да ги използваш, първата стъпка е да направиш пазарно изследване, с цел да откриеш вярната форма и дължина, тъй като изкуствените ресници не би трябвало да надвишава дължината на твоите естествени мигли.

Не е добра концепция да подрязваш връхчетата им, тъй като производителите са решили какъв брой дълги би трябвало да бъдат съгласно формата и извивката им. Ако махнеш крайчетата им, може да наподобяват напълно неествествено.

Използвай алуминиево фолио, с цел да сложиш лепилото, и пинсета за вежди, с която да хванеш миглите. Постави ги доста покрай естествените си мигли и по-късно постави очна линия.

В края на вечерта, деликатно ги издърпай като може да използваш специфичен почистващ артикул. Изхвърли ги, тъй като при повторна приложимост има заплаха да получиш алергия.

Измий лицето си доста добре , изключително зоната на очите, с цел да не остане някаква част от лепилото и да аргументи неспокойствие.

Ако си задоволително смела, може да експериментираш и да използваш разнообразни цветове . Пример за по-дръзки изкуствени мигли са тези, които Кейти Пери носеше на премиерата на фима “Part of me 3D ”.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР