Исканията на синдикатите ги намираме за справедливи и за добре

...
Исканията на синдикатите ги намираме за справедливи и за добре
Коментари Харесай

Йордан Цонев, ДПС: Исканията на синдикатите са справедливи

Исканията на синдикатите ги намираме за обективни и за добре обосновани. Те са за към 305 млн. лева, като повече от тях са за прехрана. Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев и началник на бюджетната комисия към Народно събрание след срещата с представителите на КНСБ в Народното събрание. Синдикатите към този момент трети ден излизат на митинг пред постройката на Народното събрание като приканват депутатите да се срещнат с техните претенции за нарастване на заплатите, които да дават отговор на инфлацията, съобщи кореспондент на " Фокус " .

По думите на Цонев би трябвало да се мисли доста деликатно, когато се удовлетворяват претенции за увеличение на издръжката за сметка на финансовите разноски.

" Влезем ли в криза при съществуване на инфлация - това значи стагфлация и от такава серпантина няма излизане ", посочи Цонев.

Той означи категорично, че може би по-голяма част от настояванията ще се опитат да ги припознаят като техни, да ги поддържат и да ги аргументират.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР