Искаме мерките да стигнат бързо до хората, това води до

...
Искаме мерките да стигнат бързо до хората, това води до
Коментари Харесай

Агова: Няма да има отстъпка за горивата по-високо качество за скъпите коли

" Искаме ограниченията да стигнат бързо до хората, това води до известно напрежение, само че има чуваемост, както в обединението, по този начин и в Тристранния съвет. В Министерски съвет има информационен проблем, не истински. В момента към момента се изследват благоприятни условия за самия механизъм на погашение на отстъпката за горивата. Хората със скъпи коли няма да се възползват от мярката, тъй като те зареждат по-високо качество гориво ". Това съобщи Венеция Агова, народен представител от " Продължаваме Промяната ", по NOVA NEWS.

По думите й чужденците няма да могат да получат тази отстъпка, защото ще би трябвало да се показва български документ. Относно минималната работна заплата тя счита, че държавното управление е подхванала изпреварваща мярка, като я е нараснала през април, само че това не значи заледяване вечно.

По проблема с нарастването в българската администрация Агова увери, че такова ще има, само че единствено в случай че в съответното ведомство има осъществена оптимизация.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР