„Искам първо да благодаря на моите избиратели в София-област където

...
„Искам първо да благодаря на моите избиратели в София-област където
Коментари Харесай

Младен Маринов след привикването в МВР: Получих призовка по анонимен сигнал

„ Искам първо да благодаря на моите гласоподаватели в София-област където ГЕРБ е първа политическа мощ, както и в Ловеч и да ги окуража да не престават да ни поддържат “, съобщи Младен Маринов, който беше привикан от Министерство на вътрешните работи на Бойко Рашков, с цел да дава пояснения.

„ Получих призовка за снемане на сведения по неизвестен сигнал, знаете че съм порядъчен човек, 30 години съм бил в полицията и оказах подпомагане на служителите на реда, които ме питаха избрани въпроси. Ще изчакам да завърши инспекцията и се надявам да бъде изнесена на всички, тъй като аз няма от какво да се тормозя “, добави Маринов.

По мотив видео, което Рашков популяризира дни преди вота и твърдеше, че Маринов има връзки с босове от подземния свят, някогашният вътрешен министър съобщи, че това е нещо от 2005 година. Освен това напомни, че точно до момента в който е бил основен секретар Митьо Очите беше задържан, което единствено по себе си изключва да е имал каквито и да е взаимоотношения с него.

Адвокатът, който беше с Маринов акцентира, че се касае само за полицейска кореспонденция, а не прокурорско разпореждане и откакто завърши инспекцията ще бъдат разгласени резултатите от нея.

По думите му всичко това е с политическа цел, защото всичко е извадено преди изборния ден, тъй като резултатите на ГЕРБ в София-област са били високи и останаха такива.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР