Искам да ви споделя за едно престъпление, на което станах

...
Искам да ви споделя за едно престъпление, на което станах
Коментари Харесай

Бизнесменът Ивайло Пенчев сигнализира за брутално престъпление с участието на държавни институции

Искам да ви споделя за едно закононарушение, на което станах жертва, и което мисля че няма по какъв начин да се получи без присъединяване на държавни институции. Брутално е и може да се случи на всеки от вас очевидно.

Това написа на персоналната си страница във Facebook предприемачът Ивайло Пенчев. Ето какво още показа той, като публикуваме поста му без редакторска интервенция:

"Имам една кола, която не карам доста. Ламборгини. Не съм я карал от повече от година. При опит мой чиновник да възобнови гражданската и отговорност, научава, че тази кола не е моя от 19ти януари. Собственост е на испански жител и е дерегистрирана е в кат. В КАТ даже настояват, че аз персонално съм бил я дерегистрирал. Като го чух ми прозвуча напълно необикновено, само че е реалност.

Нямам концепция по какъв начин би могло да се случи това, в случай че и огромния и дребния ваучър не са излизали от касата ми. Имат копия в КАТ и в прокуратурата, тъй като преди време имах прокурорска инспекция по отношение на някаква акция за регулиране на скъпи коли. Всъщност и застрахователите ги имат.

Но въобразявам си какво щеше да ми се случи, в случай че бях излязъл с тази кола - стопира ме служител на реда и ме арестува за кражба на кола. Звучи необикновено, само че щом се е случило на мен, може да се случи на всеки от вас.

Пуснахме тъжба в полицията и се надявам да разкрият разбойниците. Все отново имат запис на камерите в кат и може да се види кой е дерегистрирал. А до тогава да внимаваме да не ни арестуват за кражба на личните ни коли.

Сега се възнамерявам, че прехвърлянето на кола с изключение на нотариална договорка изисква и процедура в кат. А прехвърлянето на парцели, акции и други сходни е даже по-лесно ", приключва Ивайло Пенчев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР