Искам да стане ясно, че Украйна настоява да води тази

...
Искам да стане ясно, че Украйна настоява да води тази
Коментари Харесай

Румен Радев с нов коментар от Рожен: Украйна настоява да води тази война

„ Искам да стане ясно, че Украйна упорства да води тази война. Но също по този начин би трябвало да е ясно, че сметката се заплаща от цяла Европа. И тази война има доста измерения. Пак споделям, то не е единствено чисто военно - има икономическо, обществено и политическо измерение. Тя е опасност и риск за цяла Европа ”, ктова съобщи пред публицисти президентът Румен Радев, представен от Нова телевизия.

В сериозни времена българските ръководещи нямат лично мислене, мнение и позиция. Това разяснява президентът по тематиката за срещата на върха на НАТО във Вилнюс. Според президента е извънредно време да стартира да се мисли трезво и обективно за войната в Украйна.

„ Нашите ръководещи се пробват неистово да ни убедят, че изпращайки военна помощ, те покачват нашата сигурност. Напротив - този спор се задълбочава - изрично. Жертвите стават от ден на ден. Колкото повече оръжия гълтам, има толкоз повече починали хора и опустошения ”, добави Радев.

Във връзка с разпределението на комисиите в Народното събрание, президентът сподели: „ Очевидно е, че циничният сюжет от записите е в ход. Формулата е доста елементарна. Тя е власт против легитимация. Разбира се, за сметка на излъгания български гласоподавател ”, е мнението на президента.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР