Искам да се обърна не към новото мнозинство, а към

...
Искам да се обърна не към новото мнозинство, а към
Коментари Харесай

Митов: Дано ПП един ден се чете като „Продължаваме промяната“, а не като „Пълна подмяна“

Искам да се обърна не към новото болшинство, а към десните гласоподаватели в България, които по една или друга причина са дали своят вот за някоя от партиите в обединението. Трябва да кажем,че новото болшинство се господства от партия, която ще реализира леви цели с десни принадлежности. Друга една коалиция твърди, че към този момент няма ляво и дясно. Третата партия твърди, че е антисистемна партия, следва да разберем коя е системата, която ще борят и с какви антисистемни принадлежности. Четвъртият детайл е някогашната комунистическа партия, която не се е отказала от тоталиратарното си завещание и постоянно е обслужвала ползите на някогашния наказателен уред на предходния режим. Това съобщи Даниел Митов от ГЕРБ на парламентарната естрада.

" Оформя се едно ляво-либерално ръководство сходно на Тройната коалиция . Тези, за които гласувахте, връщат някогашната комунистическа партия и мрежите на Държавна сигурност назад във властта ", счита Митов.

" От всичко чуто досега това държавно управление се вписва в ултралибералната полуда на някои общества. Определена група от хора ще безчинства на политически терен. Ако още веднъж станем очевидци на злодеяния като продължения на репресиите на служебното държавно управление, още едно потомство ще насочи силата си към спор и конфликти, вместо нещо изобретателно. Трябва да спре практиката за прилепване към групова виновност. Да се облепя една политическа организация единствено води до заличаване на демокрацията, което е прийом най-вече на тоталитарни фигури ", съобщи още депутатът.

Очевидно е, че силовата инфаструктура остава под контрола на Радев - ние го нарекохме пети съдружен сътрудник, уточни Митов. Според него, при избрани условия ще бъдем сложени под риск да получим марионетно държавно управление, а не държавно управление на смяната. Така се получавало опит за централизация на власт за преодоляване на страната по модела на Путин, който постигнал това в Русия посредством силовите структури и посредством нападателна разпра с съперниците.

Митов прикани да работят в посока да оправдаят Политическа партия като " Продължаваме промяната " , а не да се чете един ден като " Пълна замяна " или " Правителство за поръчки ", а не дай си Боже и " Просто постскриптум ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР