Искам да се обърна към членовете и симпатизантите на партия

...
Искам да се обърна към членовете и симпатизантите на партия
Коментари Харесай

Бойко Борисов: При тези варварски удари с ракети по граждански обекти в Украйна, Митрофанова е нежелана на първото заседание на НС

Искам да се обърна към членовете и симпатизантите на партия ГЕРБ. При тези безчовечен удари с ракети по цивилен обекти в Украйна, смятам че даже и артистичната натура на Вежди Рашидов, който постоянно е показал желанието си за мир и съгласие, в този момент при тази експанзия тези правила, които и ние сме спазвали в предишното, са несъвместими. Това сподели на ексклузивен брифинг в централата на ГЕРБ водачът на партията Бойко Борисов.
 
Затова парламентарната група на ГЕРБ, която ще бъде ръководена от госпожа Десислава Атанасова още веднъж, изрично, с нужните по закон средства, откакто е изпратена покана на госпожа Митрофанова, направете по този начин дружно с другите политически партии на следващия ден като се видите, да създадем тъй че да е нежелана на първото съвещание на Народното събрание, добави той.  
 
Борисов разяснява днешното заявление на определения за народен представител от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов, който в изявление за БНР съобщи, че " в случай че не поканим Митрофанова на откриването на Народно събрание, това е оповестяване на война ". 
 
" Независимо от другите отзиви - ние по тази причина сме толкоз огромна партия, тъй като имаме разнообразни отзиви. По тематиката Украйна, по тематиката война и по тематиката експанзия на Путин няма да върша компромис с никого. Надявам се да сте ме разбрали ", акцентира водачът на ГЕРБ. 
 
В ефирен ефир на следващия ден ще заявя освен пред нашите членове и симпатизанти, само че и пред сътрудниците от другите партии, че ние сме безапелационни, че госпожа Митрофанова е нежелана на първото съвещание на 48-то Народно събрание, съобщи Десислава Атанасова. 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР