Искам да кажа голямо благодаря не само на учредителите и

...
Искам да кажа голямо благодаря не само на учредителите и
Коментари Харесай

Христо Григоров: За 15 години, благодарение на програма "Топъл обяд" успяхме да върнем 17 000 деца на училище

" Искам да кажа огромно благодаря освен на учредителите и на всички, които последваха концепцията. Днес демонстрираме какво е единение. Всички дружно през тези 15 години успяхме да върнем над 17 000 възпитаници на учебно заведение и да им осигурим топъл обяд ", сподели ръководителят на Българския Червен (БЧК) кръст акад. Христо Григоров по време отбелязването на 15-та годишнина от основаването на Партньорска мрежа за щедрост и старта на стратегия „ Топъл обяд “.

" Преди 15 години четири оперативни клиенти одобриха концепцията ни за тази благотворителна партньорска мрежа и поставиха основата й. Освен тях, имаме още 20 корпоративни клиенти. Заедно показахме, че когато желаеме да оказваме помощ и да подадем ръка, тази ръка е доста мощна ", съобщи Григоров. По думите му продължава работата в тази посока. Христо Григоров добави, че за празниците ще бъдат дадени коледни дарове на над 200 деца.

" БЧК е една национална институция, учредена преди 140 години, с цел да служи на българския народ. Весели празници на всички и дано създадем по този начин, че децата ни и всички ние да живеем по-добре ", насочи благопожелание ръководителят на БЧК.

Специален музикален привет към всички посетители ще насочат децата от СУ „ Христо Ботев “ в Драгоман, които и през тази година получават безвъзмезден обяд в учебно заведение. Те дават и свои картини, които присъстващите ще могат да закупят, а средствата от тяхната продажба ще бъдат предоставени на стратегия „ Топъл обяд “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР