Искам да използвам случая, че сте тук да кажа на

...
Искам да използвам случая, че сте тук да кажа на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Чудовищен хаос! За 5 дни умряха 500 българи!

" Искам да употребявам случая, че сте тук да кажа на сътрудниците от " Да, България ", които се имат за най-големите адвокати и че съблюдават закона. Но съм разговарял с Краси Ципов и представители на ЦИК. Тя се състои от 15 члена, определени от Румен Радев. Само 4 индивида са от ГЕРБ. Сиреч - когато споделят, че ГЕРБ са им отговорни за всичко, да не не помнят, че в действителност 11 техни индивида са дали своят вот срещу регистрацията на партията им ", съобщи Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов започва през днешния ден предизборната акция със срещи със симпатизантите на ГЕРБ и бе посрещнат с аплодисменти от тях.
Борисов избра храма " Рождество Христово " в град Шипка за начало на акцията. Правителството на ГЕРБ отпусна 1,6 млн. лева за реконструкцията на храма.
Старозагорският митрополит Киприан отслужи церемониален водосвет.
Бойко Борисов поздрави миряните в храма, а на излизане прозвуча празничен камбанен звън.

Лидерът на ГЕРБ напомни, че 27-метровият купол на храма се възобновява с тяхна помощ, както и семинарията, която се намира наоколо.

Той посочи, че половин милиард лв. към този момент са изхарчени за изборите. " Само за 5 дни са измрели 500 българи! Колкото в най-голямата рецесия през предишния октомври. Десет пъти повече от предишния септември. Това безсрамие на Радев и Кацаров докара до положение, в което цяла Европа се радва на футболните мачове, а българските игрища за затворени. Ако това е " сполучливо " ръководство, аз не знам какво е несполучливо ", съобщи още водачът на ГЕРБ.

И разяснява и двойното поданство на Кирил Петков: " Четете законите! Четете! ".
Относно Плана за възобновяване той съобщи: " Защо им трябваше шест месеца да се мотаят? Защото за това време те вкараха свои лобистки ползи. Мога да ви покажа и компании, които са се възползвали от него ".

Борисов не спести и обстоятелствата на ръководството на служебните министри на Радев - Асен Василев и Кирил Петков: " Извадено е санирането, което към този момент ще се прави със съфинансиране. " Вместо да си възобновим блоковете, ние тези пари ще ги похарчим за акумулатори и солари. Следващото нещо - извадиха Напоителните системи. Защо ги извадихте? За да не сме конкурентоспособни на другите страни, които имат зелененчукопроизводство и земеделие ".

" Нека забележим какво ще приказва Европейска комисия. Защото Иван Костов приказва доста хубаво, той споделя, че от новата партия на Петков и Василев " споделят лъжи ". Аз споделям, че лъжат, той - че " споделят лъжи ". Но като виждам чудовищния безпорядък, чудовищната инфлация, газта - по-висока 30-40% от другия месец. Не знам кое е сполучливо на това служебно държавно управление на Радев? Аз се удивлявам на наглостта им. Три дни се занимавах по какъв начин се подписва пълномощие, с цел да връчим на нашите хора и да могат да си записват листите. Какво тогава желаят " Да, България "? Просто сме по-добри от тях ", съобщи той.

" Няма да създадат отново държавно управление ", безапелационен бе той. " Защото нямат съществени партии, нямат съществени хора. Първите вършат държавно управление, както е в демократичния свят. Последните са в съпротива. Но дано ги забележим по какъв начин ще ръководят - като им видяхме фрагментите ", съобщи той.

Борисов напомни по какъв начин ръководството на ГЕРБ е постъпвало с финансови планове за нуклеарната енергетика, строителството на автомагистралите, санирането.
" Въпреки терора на Бойко Рашков, който постанова, това ни прави по-силни. Шест месеца - гнет - за подслушване, защо ли не. Това ни прави по-силни. Оптимист съм! Защото българските жители няма да търпят повече това ", съобщи Борисов.
След тези негови думи той и съпътстващите го съпартийци се насочиха към семинарията.

Откриването на акцията бе излъчено от фейсбука на Борисов.

По-късно той разяснява в обществената мрежа:

" Когато приказват, че съм раздавал пари от джипката, дано да обиколят и да видят направеното в църквите, манастирите, учебните заведения. Колкото е направено по нашето ръководство за вярата, единствено по времето на цар Борисов е направено. В новото ни ръководство наш приоритет остава образованието, включително и духовното, само че прибавяме и опазването на здравето. "



Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР