Искам да имам дете до 5 годиниФенка съм на Орлин

...
Искам да имам дете до 5 годиниФенка съм на Орлин
Коментари Харесай

Даяна Ханджиева: Не пия, не пуша, но съм зависима от телефона

Искам да имам дете до 5 години


Фенка съм на Орлин Павлов още от 12-годишна


Много съм ревностна и ревнувам дори от въздуха!

 56-1  56-5  56-2  56-3  56-4  56-6
– Даяна, в края на предходната година приключи сериала „ Скъпи наследници ”, в който ти изпълняваш една от основните функции и стана известна. Какво друго ти даде присъединяване в него?
– Даде ми извънредно доста опит, даде ми и доста другарства, както и връзки с хора от тези среди, което е извънредно потребно. Станах доста близка с актьорския състав на сериала, като оттова излезе и най-ценното ми другарство досега – със Стефания Кочева, която беше в ролята на Зорица.

– Какви провокации си отправяш за новата година?
– Тази година стартира доста прочувствено за мен, тъй като се обърнах към себе си, към моите персонални качества и открих доста неща, които не одобрявам и желая да трансформира. Не ми харесва да вземем за пример, че не съм задоволително амбициозна. Друго нещо, което осъзнах, че ми куца е обвързвано с връзките ми, тъй като съм извънредно ревностна, не знам дали от зодията, или от друго, обаче ревнувам дори и от въздуха! Също по този начин желая да добия повече убеденост в себе си. Нещо не се одобрявам напоследък и желая да трансформира това.

– Какво ти споделят почитатели на сериала, когато те срещнат и повече положителни страни на известността ли срещаш, или има и отрицателни?
– Казват ми постоянно положителни неща, за което съм признателна, никой не ми споделя – знаеш ли какво, отвратителна си, поради тебе не го виждам този сериал. Е, срещала съм в интернет и отрицателни неща, когато хората са скрити зад една анонимност и могат да си кажат всичко, само че не ме жегват изключително, може би за две минути и по-късно се разпръсквам. Иначе постоянно ме питат дали ще има продължение на сериала, само че за жалост към този момент не се чака такова. Интересното е, че единствено дами идват да ми кажат нещо благо!

– Беше ли фенка на Орлин Павлов преди старта на сериала и изненада ли те новината, че е станал татко на момиченце?
– Да, бях му фенка още от 12-годишна и доста му се удивлявам. Харесва ми това, че той си крие персоналния живот дотам, че на хората им е задоволително да виждат единствено нещата, свързани с кариерата му. Той съумя да резервира новината за бебето до последния миг и не ни ангажира с изявления от сорта на – в този момент сме втори месец, в този момент сме трети месец,или – о, вижте какъв брой е пораснало коремчето и така нататък А какъв брой по-хубаво е по този начин, да те изненада и каже – аз към този момент съм татко, и ти си – уау, това е толкоз хубаво!

– Какво ти даде контактът и взаимната работа с именитата Цветана Манева?
– В паузите на фотосите Цветана доста ни разказваше случки от живота си и като започваше да приказва и аз безусловно се потапях в тях, което доста ми харесваше. Видях, че има артисти, като нея, които играят за колегата си. Например аз имах доста тежки подиуми с нея и тя, чисто на енергийно равнище ми даде нещо, от което не знаех, че нуждая се, само че тя знаеше. Например сцената, в която моята героиня й призна, че в действителност не желае да прави аборт, а на всички други споделяше – о, няма проблеми – ще направя, изобщо не ме интересува! Само пред нея Катерина си призна действително, че доста желае да има дете и мен доста ме беше боязън от тази сцена. Единственото, което Цветана направи тогава бе да пристигна при мен и да ме прегърне, да ме стисне мощно и аз от там към този момент бях безусловно подготвена да се отворя и да я изиграя.

– Как си обясняваш отрицателните реакции към Цветана, след присъединяване й в клипа на Азис, който беше с идеята да бъдем по-толерантни?
– С това, че тези хора не са вникнали в посланието, а гледат на повърхността – именитата актриса, която супер доста почитат, взе участие в клип на чалга реализатор, а чалгата… Аз също не одобрявам чалга и би трябвало да призная, че в първия миг за мене също беше огромна изненада, само че по-късно си споделих – тя има какво да каже!

– Каква идея би подкрепила?
– Интересен въпрос, тъй като тъкмо сега имам една концепция, която доста желая да осъществя, тъй като и аз също имам подобен проблем. По принцип нямам доста зависимости – нито пия, нито пуша и така нататък, само че както по-голямата част от моето потомство може би и аз съм подвластна от телефона. Знаеш по какъв начин телефонът прекъсва обществените ти контакти и забравяш даже да се огледаш какво става към теб. В момента имам такава идея – да оказа помощ на тези, които осъзнават, че имат проблем с телефона, само че не могат да го махнат. Измислила съм метод за това, само че има време преди да се случи… Имам и други дела, само че те са персонални и не пропагандирам никого, само че се пробвам да давам персонален образец, като да вземем за пример си мятам боклука разделно, не употребявам сламки и пластмаса, групирам капачки и други такива неща, които мен ме карат да се усещам добре, а в случай че някой го види и си каже – да, за какво и аз да не го направя, ще е супер.

– Коя тематика или събитие в страната те вълнува?
– Все по-зачестилите пребивания на пенсионери за жълти стотинки, както и това, че в днешно време хората изобщо не виждат тези, които имат потребност от помощ – минават и заминават…

– Какво предизвика ползата ти към актьорската специалност?
– Предполагам, че и на теб ти се е случвало, когато гледаш някой филм и да си кажеш – това не е толкоз комплицирано и аз мога да го направя! Така и с мен, като гледах „ Мистър и Мисис Смит ” с Брат Пит и Анджелина Джоли и си споделих, че това и аз го мога и като го мога, дай да го стартира!

– Била си на три студентски бригади в Америка. Какво ти хареса най-вече там?
– Това, че там съм независима ми беше най-любимото чувство, че няма пред кого да давам отговор и всичко си зависи от мен. Като съм тук с нашите и те постоянно ми споделят – ти сама няма да се оправиш, в случай че аз не ти сготвя, в случай че не ти донеса, ти изобщо няма какво да ядеш. Но отидох там и доста добре си се оправих, изобщо не беше по този начин, както те го предсказаха и това ми беше обичано. Изкарването на пари също е една доста приятна част от бригадите, а и тогава добих и убеденост да приказвам британски. Допадна ми и това, че хората там, даже да не те познават, ще те питат по какъв начин си, естествено не чакат отговора, тъй като не ги интересува, само че фактът, че са те попитали към този момент ти прави деня по-приятен.

– Наистина ли твоят обичан е баскетболист и живее в Америка? Как се поддържа обич от разстояние?
– Да, Кристиян учи в лицей във Флорида и играе в тамошния тим. Любов от разстояние в действителност се поддържа мъчно, аз преди няколко дни се върнах от Америка, където му бях на посетители за три седмици, с цел да видя неговата среда и да се успокоя, тъй като както споделих съм супер ревностна.

– Имаш ли предпочитание да имаш деца?
– Да, до пет години, изобщо не считам да се бавя, само че бих желала първо да съм сигурна, че съм намерила бащата. Моят другар е по-малък, затова аз би трябвало да го очаквам да порасне, обаче съм му споделила, че нямам доста време и в случай че не порасне по-бързо…

– Налагало ли ти се е да използваш актьорските си умения и в живота и би ли споделила за някой подобен занимателен миг?
– Да! Сега се сещам за една преживелица през лятото, когато с моята другарка Стефания отидохме на присъединяване на 100 кила и при нас пристигна едно момче на 17 години и потегли да смъква приятелката ми, а тя ме погледна с този взор – апелирам те, избави ме! Веднага влязох в ролята на ревностно гадже-лесбийка и му махнах жестоко ръката, цялостен спектакъл му изиграхме напряко. Тя се обърна и му сподели – извинявай, само че моята другарка е доста ревностна, а ние сме дружно. А той – Абе, да?! Докажи го! И ние двете малко се спекохме в първия миг, само че нали би трябвало нещо да се направи и тя бързо взе решение какво, като ме целуна пред всички в дискотеката! Целуна ме тъкмо пред Килата! А можеш да си представиш също по този начин, когато едно 17-годишно дете види две дами да се целуват и по какъв начин реагира – почна да подскача и да вика! Мисля, че му оправихме цялото лято…

– Красива жена, като теб имала ли е несподелени любови и любовни разочарования?
– О, безчет. Затова не ме питай, тъй като мога да приказвам до на следващия ден. Имала съм доста такива, а първите бяха, когато съм била на към 12-13 години, тъй като тогава не приличах доста на хубаво момиченце. След това също съм имала разочарования, да вземем за пример имах една връзка с момче, за което разбрах, че по никакъв начин не съм била единствена и като го схванеш това нещо, няма по какъв начин да не те удари по егото. След такава връзка не може да не започнеш да подозираш всеки идващ, само че се оправям, не е болежка за умиране – минава и отпътува. По-късно обаче някак внезапно се отпушиха нещата и при мен и някак си палачинката се обърна. А най-интересното е, че когато някой те е наранил, след известно време се връща и съжалява, обаче ти към този момент напълно внимателно си връщаш за породеното.

– Имала ли си комплекси и по какъв начин ги преодоляваш?
– О, също безчет! Още имам и не съм ги преодоляла, а си пребивавам с тях и си рева тихичко в ъгъла. Като ученичка да вземем за пример имах подписани вежди, тъй като може би съм взела повече от татко ми някои неща. Тогава имах комплекс от това, тъй като доста ми се подиграваха, викаха ми – ти, с едната вежда! Едно момиченце се сдухва от такива неща. Като по-малка също са ми казвали, че имам плоско дупе, само че аз тогава си мислех, че това е нещо хубаво, а в този момент разбрах, че изобщо не е и по тази причина всеки ден съм на фитнес – помпаме и вършим форми.

– Ти си кръстена на принцеса Даяна. Този факт накара ли те да се интересуваш повече от нея и кои са най-вдъхновяващите персони в живота ти?
– От дребна по някакъв метод се усещам по-свързана с нея, в сравнение с всички други, въпреки всичко й нося името и даже нещо да не ми е харесвало, постоянно съм я оправдавала. Може да не е най-красивата жена на света, само че за мен е доста красива и се усещам, а с това име и аз се усещам като принцеса. Също по този начин Анджелина Джоли ми е огромен подстрекател, а сега и Яна Маринова много ме въодушевява, тъй като аз по някакъв метод потеглих по нейните стъпки. Тя е била каскадьор, а аз от немай къде също започнах от там, също така и двете с нея не сме минавали през Академията, само че и двете имаме пристрастеност към актьорската специалност и мисля, че няма да се откажем!

– Любимата мисъл?
-Обичам, като някой ми каже – всичко ще е наред и това ще мине! Често си подсещам тези думи, както и мисълта „ в случай че едно нещо няма да има значение след пет години, недей да се ядосваш за него повече от пет минути! ”

Нашият посетител
Красивата актриса Даяна Ханджиева има доста гении, само че пристрастеността й към актьорството надвива. Още като ученичка в столичната 73-та гимназия стартира да тренира баскетбол по образеца на татко си, който е някогашен играч в този спорт и даже печели сребърен орден при девойките с тима на “Славия ”. Освен в спорта Даяна жъне триумфи и в спортните танци, като там също е печелила оценки. Въпреки привлекателната й визия, кариерата в стилните среди не я притегля, само че първата й роля е навръх модел – в сериала на Би Ти Ви “Революция Z ”. Тя е взела участие и в сериала “Фамилията ”, само че максимален триумф й носи ролята на Катерина в “Скъпи наследници ”, с която единствено за няколко месеца тя се трансформира в една от най-харесваните млади актриси у нас.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР