Искам да благодаря, че сте изключително бърз по отношение на

...
Искам да благодаря, че сте изключително бърз по отношение на
Коментари Харесай

Костадинов към Радев: Изключително бърз сте! Не пилеете времето на България

Искам да благодаря, че сте извънредно бърз във връзка с правата ви в Конституцията. Ясно е, че сте угрижен за страната и политическата рецесия. Най-добрият метод за превъзмогване на рецесията са предварителните избори. Колкото по-скоро, толкоз и по-добре. Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов на консултациите при президента през днешния ден.

Насрочването на тези съвещания в деня на оставката са явен знак към обществото, че оценявате обстановката в цялата съвестност и нямате желание да пилеете време на България, съобщи Костадинов.

Единствен метод за превъзмогване на рецесията и връщане на доверието на жителите са нови избори. Считаме, че този парламент е изцяло привършен, добави той. Нямаме диалог с която и да е от политическите партии. По тематиката Македония се обрисуваха не червени линии,а разломни каньони сред нас и останалите партии, отсече водачът на Възраждане. Ако дадете третия мандат на нас, ние ще го върнем, посочи той.

Това е една сложна, амбициозна и виновна задача, тъй като се прави във време на каскада от рецесии и изисква решение и старания от политическите партии в Народното събрание, за търсене на условия и благоприятни условия за основаване на ново управническо болшинство в този парламент. Изисква старания и за пробутване на значими закони.

Приемането на бюджета не търпи отсрочване. Най-важната рецесия е рецесията на доверие. Доверието е решаването на проблемите и може да стане от тези политически сили, които носят доверието на жителите.

Вашата партия е присъща с ярките и безапелационни позиции, по тази причина е значимо да чуем вашата оценка и метод към обстановката сега и по какви механизми може да се случи, съобщи президентът.



ТЕМА преди 1 час 925 преди 1 час 721 преди 2 часа 614
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР