Ищар се завръща в България, за да стъпи за пръв

...
Ищар се завръща в България, за да стъпи за пръв
Коментари Харесай

Ищар ще пее на фестивала South West в Благоевград

Ищар се завръща в България, с цел да стъпи за пръв път на музикалната сцена в парк „ Македония “, Благоевград и да събере феновете си на 25 и 26 юни на новия South West Festival.

Сърцата ни ще туптят в ритъма на етно шлагерите на певицата, а тя нееднократно е показвала своята обич към българската аудитория с осъществяванията на „ Я кажи ми, Облаче ле бяло “.

Ети Зах, известна под креативния псевдоним Ищар, е родена в Кирят Ата, Израел и има египетско и мароканско родословие. Нейната певческа кариера стартира на 15-годишна възраст, само че не след дълго претърпява спиране заради службата на изпълнителката в израелската войска, където е измежду първите дами авиационни механици. Вътрешния ентусиазъм на Ищар да откри своето поле за изява я води в Париж, където реализира цялостен подем в персонален и кариерен проект. Израелската певица се трансформира в сензация на международната музикална сцена с незабравимите части “Horchat hai caliptus ” и “Last Kiss ” от нейния дебютен солов албум “Isthar: The Voice of Alabina “.

South West Festival започва на 25 юни от 17:30 часа с присъединяване на Керана и космонавтите, Любо Киров и Мария Илиева, като хедлайнер в първата вечер ще бъде Ищар. На 26 юни описът с реализатори продължава с достоверната трип хоп групировка Mind Trips с вокалист Алекс Раева, българските групи „ Оратница “, “Балканджи “ и световнопризнатият гений от Балканите – Горан Брегович.

South West Festival на 25 и 26 юни от 17:30 часа в парк „ Македония “, Благоевград. Музикалният фестивал се провежда от община Благоевград взаимно с Bulgarian Live Music.

Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, зала Яворов в Благоевград, Технополис, Български пощи. Цените на билетите са: регулярен еднодневен 55 лв., регулярен двудневен 85 лв., Golden circle еднодневен 70 лв., Golden circle двудневен 110 лв..
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР