Ирландският офанзивен футболист на ЦСКА Греъм Кери ще поднови занимания

...
Ирландският офанзивен футболист на ЦСКА Греъм Кери ще поднови занимания
Коментари Харесай

Греъм Кери се завърна и подновява тренировки

Ирландският нападателен футболист на ЦСКА Греъм Кери ще възобнови занимания със съотборниците си през днешния ден, осведоми " Тема спорт ". Вчера той се прибра в България от Острова, където прекара последната седмица след особено позволение от треньорския щаб. Както е известно, неговата брачна половинка се бори с подло заболяване от половин година.

" Ясно е, че всичко му се отрази, раздруса го и това му повлия върху играта. Той е надалеч от формата, която показваше при започване на сезона. Отдавам го на проблемите, които има в фамилията ", разяснява обстановката с Кери Стойчо Младенов след неделната контрола със Спортист Своге, извоювана с 3:1.
 ЦСКА и Бусато не могат да се схванат за нов контракт
ЦСКА и Бусато не могат да се схванат за нов контракт

В идващите 15-20 дни предстоят нови диалози сред двете страни

Ирландецът бе като прероден след заставането на опитния експерт отпред на армейците, като бе изместен на позицията зад централния нападател. Той бе с съществена роля за класирането на ЦСКА за груповата фаза на Лигата на конференциите. Постепенно обаче формата му спадна и сега изявите му са надалеч от тези в края на лятото. Най-вероятно договорът на Кери, който изтича след завършването на сезона, няма да бъде възобновен и той ще се прибере при семейството
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР