Ирландия въвежда изискване за отрицателен тест за COVID-19 за всички

...
Ирландия въвежда изискване за отрицателен тест за COVID-19 за всички
Коментари Харесай

Ирландия въвежда изискване за отрицателен тест за COVID-19

Ирландия вкарва условие за негативен тест за COVID-19 за всички идващи жители , заяви Министерство на външните работи. Те влизат в действие от 3 декември 2021 година

По информация на посолството ни Дъблин, всички пасажери, идващи в Ирландия, в това число имунизираните и преболедувалите COVID-19, ще би трябвало да показват негативен резултат от тест за COVID-19. Той би трябвало да е PCR тест, осъществен през последните 72 часа, или антиген тест, изработен до 48 часа преди пътуването. Децата на възраст до 11 година са освободени от тест.

Проверки за сходство на документите на пътуващите с актуалните условия ще бъдат осъществявани от въздушните и морските превозвачи, както и на място при идване на пристанища и летища в страната.
 Туристи от „ алена зона “ към този момент влизат у нас без PCR тест
Туристи от „ алена зона “ към този момент влизат у нас без PCR тест

Необходим им е само годен Коронавирус документ

Новите ограничавания ще се ползват за най-малък интервал от 14 дни, след което ще бъде прегледана опцията за тяхното унищожаване или продължение.

Подробна информация за настоящите ограничавания може да бъде открита на формалния уебсайт ирландското държавно управление: https://www.gov.ie/en/press-release/a83e7-covid-19-reframing-the-challenge-continuing-our-recovery-reconnecting/.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР