Ириней Константинов е роден на 23 март 1949 г. в

...
Ириней Константинов е роден на 23 март 1949 г. в
Коментари Харесай

Ириней Константинов

Ириней Константинов е роден на 23 март 1949 година в София. Завършва актьорско майсторство в Националната академия за театрално и кино изкуство „ Кръстьо Сарафов “ през 1972 година Има над 150 функции в театъра, киното и малкия екран. Участва в голям брой интернационалните кино продукции, режисьор е и на няколко постановки. Директор на трагичен спектакъл „ София “ от 2008 година насам.

Удостоен с медал " Стара планина ” – първа степен, както и с почетно поданство на София. Притежава награди и номинации от редица влиятелни състезания за театрални достижения, сред които " Икар " и " Аскеер ".

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинПоследниНай-четениБюджет и финанси 112 „ Игра с огъня “: Фед е на прага на ново покачване на лихвите Индустрии 224 Китай стартира бързо да строи LNG танкери Политика 1880 ГЕРБ показа проектокабинета си Пазари 316 Страхът от съветски контрасанкции движи петрола нагоре Пазар на труда 6040 Търсенето на труд нараства, само че работната мощ е мощно лимитирана Компании 5828 Пощенска банка придобива БНП Париба Лични Финанси Личности 5712 Планинарят, който трансформира спестяванията си в бизнес за милиони Компании
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР