Ирина Шейк стана майка този 21 март, но не се

...
Ирина Шейк стана майка този 21 март, но не се
Коментари Харесай

Ирина Шейк се снима напълно гола

Ирина Шейк стана майка този 21 март, само че не се задържа дълго в майчинство, написа Блокнот. Почти незабавно след раждането на щерка си Лея моделката се върна на работа. Още през май Ирина се появи на фестивала в Кан, а през юни се снима по бански за някои от най-престижните списания на планетата. Тези дни манекенката се снима за новото издание на " Vogue ". Красавицата ще се появи на кориците на августовския брой.



Основната изненада обаче е във вътрешните страници, където младата майка театралничи изцяло гола. На една от фотосите единствената й дреха е необятна шапка. Професионалният фотограф на списанието Марио Тестино е бил мощно впечатлен от съвършената й фигура толкоз скоро след раждането.




Баща на бебето й е холивудската звезда Брадли Купър, който ще взе участие интензивно във възпитанието му. Неотдавна папараци го снимаха дружно с Ирина по какъв начин се разхождат по Бевърли Хилс дружно с щерка им. Тя е първото дете на 32-годишния артист. Близки до Купър и Шейк настояват, че след раждането връзките им станали още по-близки и даже към този момент обсъждали второ дете.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР