Ирина Шейк и Кание Уест биха били интересна светска двойка,

...
Ирина Шейк и Кание Уест биха били интересна светска двойка,
Коментари Харесай

Ирина Шейк със закачлив коментар за връзката си с Кание Уест

Ирина Шейк и Кание Уест биха били забавна световна двойка, само че по всичко наподобява, че любовната случка сред тях е завършила. Слуховете, че двамата се срещат се появиха при започване на лятото, когато стана ясно, че Ким и Кание се развеждат публично. 

Виж още: Името на Азис провокира невъобразим скандал в Турция, анулираха негово присъединяване

Ирина и Кание са засичани няколко пъти от папараци, по-късно бяха на сантиментална почивка във Франция, само че внезапно започнаха да се появяват изказвания, че двамата са поставили завършек на всичко, само че пък били останали другари. На този стадий по този начин или другояче няма никакво удостоверение, че сред тях се е случило нещо особено, само че Ирина Шейк направи много сбит коментар по тематиката.

Виж още: Звезден рожден ден за Паола: Дъщерята на Преслава стана на 3 година! Куп звезди на празника

Манекенката съобщи в изявление за HighSnobiety, че на този стадий чака медиите да пишат какво ли не за нея и връзките ѝ с мъже. " Утре ще се появи слух, че излизам с портиера. А по-късно ще има различен слух, за различен мъж ", разяснява Шейк в новото изявление, само че въпреки всичко загатна, че в новините за Кание има доза истина: " Вижте, постоянно има нещо (бел.ред. вярно), само че ще го запазя единствено за себе си ".

Звездата не удостовери, само че и не отхвърля, че е имала освен това с Кание Уест. Отговорът може да бъде тълкуван всячески, само че по-скоро ясно демонстрира, че сред двамата е имало нещо сантиментално. Парата сред двамата обаче е намаляла, споделя неназован източник за Page Six. В момента Шейк и Уест са единствено другари, а и самата тя не виждала по какъв начин връзката им може да има друго бъдеще.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР