Ирина Шейк е една от най-красивите и известни дами в

...
Ирина Шейк е една от най-красивите и известни дами в
Коментари Харесай

Ирина Шейк разходи странни къси панталонки по улиците на Ню Йорк

Ирина Шейк е една от най-красивите и известни дами в света на модата. Тя е неоспорим образец за подражателство, що се отнася до жанр и държание. Стриктна, обрана, елегантна и постоянно изглеждаща добре. Понякога хубавицата обаче залага на облекла, които съгласно фешън критици, не са изключително подобаващи за жена в нейната позиция.

Макар да става дума за времето, в което Ирина се любува на детето си и на свободните минути, папараците я дебнат във всеки миг и снимат съвсем всичко, което тя прави по улиците на Ню Йорк, излиза наяве от канала " Stars News ", представен от " Блиц ".

Ирина бе уловена по време на разходка в огромния град с много късо костюмче, което някои оприличиха на пижама. Не сме изцяло уверени, че това е пижама, само че несъмнено наподобява топло и комфортно. Е, топло единствено там, където въобще има дреха, само че явно Шейк по никакъв метод не се тормози от това.

Екипчето е на марката Skims, която е добре позната на почитателите на семейство Кардашиян. Именно Ким Кардашиян е нейният създател. Като цяло марката е насочена към производството на долни дрехи и облекла, които да се носят вкъщи. Тоалетът на Шейк включва горнище, къси панталони и палто, наподобяващо на халат. Тя е съчетала облеклата с високи и съвсем до коляното ботуши на токчета, и чанта с щампа на зебра. Компания на Шейк прави нейната щерка Лейла. Есенният тоалет наподобява шеговит, въпреки мрачен и без непотребни други приложения.

A post shared by (@irinashayk_regina) on Oct 1, 2020 at 10:01am PDT

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР