Ирена Соколова, която позорно бе свалена от поста Областен управител

...
Ирена Соколова, която позорно бе свалена от поста Областен управител
Коментари Харесай

Човек на Цветанов забрави за водната криза в Перник и тегобите на хората

Ирена Соколова, която позорно бе свалена от поста Областен шеф на Перник в края на предходната година и изритана от партия ГЕРБ, като един от виновниците за водната рецесия в миньорския град, подсети за себе си.

Въпреки че я арестуваха и разкарваха из следствието и прокуратурата с обвинявания, че поради безотговорното си отношение като регионален шеф, докара родния си град до водна злополука и режим на водоподаването

Соколова не наподобява да страда от скрупули.

Преди ден тя се появи с целия си искра и нов тунинг на рождения ден на Евгени Минчев в дома му. Двамата показват непосредственост от години. (Ирена е съседка на Минчев в тузарската резиденция „ Анастасия “, където е собственичка на най-големия апартамент от 250 квадратни метра.)

Явно Ирена е отърсила перушина и е оставила неприятните дни в предишното, втурвайки се с нова пристрастеност към обичаните си занимания – да „ краси” блестящи всемирски събития и да извършва ролята на „ пълнеж”.

А другояче в Преник проблемите с дефицита на вода не престават. Перничани от дълго време са престанали да се надяват, че отговорните ще бъдат съдени и ще понесат наказванията, които заслужават за нехайството си.

Или в случай че такова знамение се случи, то ще бъде на „ кукуво лято” – потвърждава го с ведрото си въодушевление и Ирена Соколова.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР