Ирена Милянкова, която е майка на цел шест деца, е

Ирена Милянкова, която е майка на цел шест деца, е ...

Ирена Милянкова раздели децата.


Ирена Милянкова, която е майка на цел шест деца, е пратила по-големите при баща им Росен Чолов, призна самата тя в телевизионно интервю, чу Hotnews.bg. Въпреки всичко тя отблизо следи всекидневието им, като пише домашни заедно с едното, което е в трети клас. На дъщеря й пък предстои матура и родителката с право си притеснява как ще се представи на изпитите след дистанционното обучение, призна многодетната майка пред Гала.

В помощ на Милянкова и сестра й в София пристигнала и майка им, която е учителка. Изненадващо моделката съобщи, че също е станала преподавателка и работи онлайн към образователен център, но с каква специалност не стана ясно. В цялото си интервю за „На кафе” тя нито веднъж не спомена втория си мъж-брокера на луксозни имоти Никола Чолаков, с който живя известно време в Гърция.

Както Hotnews.bg вече писа, той я зарязал заради млада красавица и затова днес Милянкова отново живее в България. 34-годишната красавица призна, че дължи слабата си фигура на ген и въобще не спортува.

снимка:инстаграм ирена милянкова

 

Източник: hotnews.bg