Ирена Милянкова, която е майка на цел шест деца, е

...
Ирена Милянкова, която е майка на цел шест деца, е
Коментари Харесай

Ирена Милянкова раздели децата

Ирена Милянкова, която е майка на цел шест деца, е пратила по-големите при татко им Росен Чолов, призна самата тя в телевизионно изявление, чу Hotnews.bg. Въпреки всичко тя от близко следи всекидневието им, като написа домашни дружно с едното, което е в трети клас. На щерка й пък следва матура и родителката с право си тормози по какъв начин ще се показа на изпитите след отдалеченото образование, призна многодетната майка пред Гала.

В помощ на Милянкова и сестра й в София пристигнала и майка им, която е учителка. Изненадващо моделката заяви, че също е станала преподавателка и работи онлайн към учебен център, само че с каква компетентност не стана ясно. В цялото си изявление за „ На кафе” тя нито един път не загатна втория си мъж-брокера на първокласни парцели Никола Чолаков, с който живя известно време в Гърция.

Както Hotnews.bg към този момент писа, той я зарязал поради млада хубавица и по тази причина през днешния ден Милянкова още веднъж живее в България. 34-годишната хубавица призна, че дължи слабата си фигура на ген и изобщо не спортува.

фотография:инстаграм ирена милянкова

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР