Ирена Анастасова, зам.-председател на парламентарната група на БСП, дойде в

...
Ирена Анастасова, зам.-председател на парламентарната група на БСП, дойде в
Коментари Харесай

Скандалът дошъл заради лицемерно гласуване

Ирена Анастасова, зам.-председател на парламентарната група на Българска социалистическа партия, пристигна в студиото на Българска национална телевизия напряко от пленарна зала, където през днешния ден се разигра голям скандал поради законопроект на партията за преизчисление на пенсиите. Гостенката изясни обстановката по този начин:

" Усеща се, че са последните дни на този парламент, това беше предизвестено. На председателски съвет беше решено една от точките на дневния ред да бъде преизчисляване на пенсиите.

То мина на първо четене, беше признато, част от ГЕРБ се въздържаха, след което би следвало да мине на второ четене. Искахме един закон да остане в помощ на възрастните хора.

Против второ четене бяха всички, с изключение на Българска социалистическа партия и " Изправи се, мутри вън ". Останалите направиха абсурда. Просто те са дали своят вот лицемерно на първо четене, с ясното схващане, че този закон няма по какъв начин да мине, защото този парламент завършва.

Една част от нас са възрастни хора и те не излязоха на последните избори поради пандемията. На доста места възрастни хора гласоподаваха с машини, а младите не. Всяка една ЦИК ще се оправи по-добре на следващите избори. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР