Иранският президент Хасан Рухани заяви, че Техеран може да постигне

...
Иранският президент Хасан Рухани заяви, че Техеран може да постигне
Коментари Харесай

Иран готов да преговаря, ако САЩ се върнат в ядрената сделка

Иранският президент Хасан Рухани съобщи, че Техеран може да реализира съглашение с Вашингтон, в случай че Съединени американски щати се извинят и се върнат към от 2015 година, съгласно иранската държавна телевизия, представена от Анадолската организация.
Политиката за оптимален напън на Съединени американски щати против Иран беше победена, сподели Рухани пред кореспонденти, отговаряйки на изказването на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, че Съединени американски щати могат да реализират съглашение, в случай че бъде определен още веднъж през ноември.
 Съединени американски щати към този момент ще постановат наказания на страните, останали в нуклеарното съглашение с Иран Съединени американски щати към този момент ще постановат наказания на страните, останали в нуклеарното съглашение с Иран
Съединените щати прекратиха анулацията на глобите за страните, които остават в нуклеарното съглашение с Иран, довеждайки съглашението...
Усилията за смяна на иранския режим посредством изкарването на хората на улицата също се провалиха. Те откриха, че тези способи не работят, добави иранският президент, представен от БГНЕС. Рухани добави, че се надява идната американска администрация да промени политиката на Вашингтон във връзка с Иран след изборите.
Тръмп сподели на своите последователи, че в случай че бъде избран отново, ще реализира съглашение с Иран за четири седмици.
След като Вашингтон се отхвърли от нуклеарната договорка през 2018 година, предходната седмица Съединени американски щати съобщи, че ще се опита да възвърне или анулира глобите на Организация на обединените нации против Иран, които бяха анулирани в границите на съглашението, само че този ход беше признат с запаси.
Резолюция на Съединени американски щати в тази връзка получи поддръжката единствено на една друга страна на 15-членния Съвет за сигурност на Организация на обединените нации. Всички останали се въздържаха или гласоподаваха срещу. Освен това участниците в съглашението (Китай, Европейски Съюз, Франция, Германия, Иран, Русия и Обединеното кралство) оспорват позицията на Съединени американски щати да задействат механизъм за напън заради решението на Тръмп за едностранно излизане от съглашението.
 Рухани: Европейските бойци в Бликия Изток може да са в заплаха Рухани: Европейските бойци в Бликия Изток може да са в заплаха
Държавният глава на Иран Хасан Рухани предизвести, че европейските бойци, изпратени в страните от Близкия изток, " може да са в опаснос...
Като се отхвърли от този многостранен нуклеарен пакт, Тръмп подцени възраженията на всички останали участници в пакта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР