Иранският президент Хасан Рохани заяви, че санкциите в САЩ нямат

...
Иранският президент Хасан Рохани заяви, че санкциите в САЩ нямат
Коментари Харесай

Рохани е категоричен, че новите санкции на САЩ не влияят върху икономиката на Иран

Иранският президент Хасан Рохани съобщи, че глобите в Съединени американски щати нямат резултат върху стопанската система на Иран, защото Вашингтон към този момент ги е наложил на процедура още веднъж, оповестява " Ройтерс ".

Възстановяването на глобите е част от по-широкото изпитание на президента Доналд Тръмп да принуди Иран да ограничи своите нуклеарни стратегии и ракети, както и индиректната си поддръжка в Йемен, Сирия, Ливан и други елементи на Близкия изток.

" Санкциите нямат никакво влияние върху стопанската система ни, тъй като Америка към този момент е употребила всички оръжия, с които разполага, и няма нищо ново, което да употребява против нас ", съобщи Рохани.

По думите му, се пробват да повлияят на иранската нация психически.

Съединените щати обявиха, че краткотрайно ще разрешат на осем вносители да продължат да купуват ирански нефт, когато наново наложи наказания за да принуди Техеран да ограничи своите нуклеарни, ракетни и районни действия.

След среща с ръководителите на Народното събрание и правосъдната власт, Рохани разясни, че Америка не може да понижи износа на нефт в Иран до нула.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР