Иранските власти се готвят да отменят поставянето на печати в

...
Иранските власти се готвят да отменят поставянето на печати в
Коментари Харесай

Иран отменя печатите в паспортите на туристите

Иранските управляващи се готвят да анулират слагането на печати в паспортите на задграничните туристи при влизане и излизане от страната. С тази мярка се цели да се противодейства на американските наказания, които могат да доведат до възпиране у искащи да посетят страната, оповестява БГНЕС.
„ Полицията и министерство на външните работи на Иран към този момент утвърдиха тази самодейност. Сега чакаме утвърждение от страна на държавното управление “, сподели вицепрезидентът на Организацията за културно завещание и туризъм на ислямската република Али Асгар Мунесан, съобщи ИРНА.
По неговите думи броят на посетилите Иран туристи през първите три месеца на годината се е нараснал с 38%, само че в това време доста е намалял броят на европейците, което се отразява отрицателно на действието на четири- и петзвездните хотели. „ готвим цялостен пакет от ограничения за поддържане на хотелите и привличане там на туристи “, добави Мунесан.
През май президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи отдръпване на страната му от нуклеарната договорка с Иран, обещавайки освен възобновяване на глобите против Техеран, само че и увеличение на наказателните ограничения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР