Иран дава 80 милиона долара за главата на Тръмп и

...
Иран дава 80 милиона долара за главата на Тръмп и
Коментари Харесай

Daily Mail: Иран дава $80 млн. за главата на Тръмп

Иран дава 80 милиона $ за главата на Тръмп и заплашва да нападне Белия дом в отговор на предизвестието на президента на Съединени американски щати, че всеки удар по американските ползи в района ще докара до масирана ответна офанзива, написа " Дейли мейл ", представен от  news.bg. 

Организатор на погребението на военачалник Касем Сулеймани прикани всички иранци да дарят по 1 $, с цел да съберат 80-те милиона $ за главата на Доналд Тръмп. Организаторът направи апела по време на погребалната гала в Машхад.

" Ние ще дадем тези 80 милиона от нас като подарък на всеки, който донесе главата на индивида, наредил убийството на огромната фигура на нашата гражданска война. Всеки, който донесе главата на този подлудял с жълта коса, ще получи 80 милиона $ от името на великата иранска нация. Скандирайте, в случай че сте съгласни ", прикани уредникът.

Иранският военачалник беше погубен предходната седмица при удар с безпилотен аероплан на Съединени американски щати на летището в иракската столица Багдад. Ислямската република се закани да отмъсти, а американците ускориха военното си наличие в района. Иран разгласи през вчерашния ден, че подхваща спомагателни дейности за отдръпване от нуклеарното съглашение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР