iPhone 15 излиза след по-малко от месец и вече доста

...
iPhone 15 излиза след по-малко от месец и вече доста
Коментари Харесай

Защо да не си купим iPhone 15

iPhone 15 излиза след по-малко от месец и към този момент много от детайлите към идните модели са ясни, само че може би е добра концепция да не бързаме с покупката на някой от тазгодишните модели.
 iPhone 15 Pro и защо ще служи новият бутон в смарт телефона
За какво ще служи новият бутон в iPhone 15 Pro

Интересна смяна от Apple

Според известния в софтуерните среди Twitter профил е най-добре да изчакаме следващата година.

За тазгодишната гама iPhone 15 се чака Apple да даде Dynamic Island и в четирите модела.
 Снимка 625575

Въпреки че ProMotion и Always-On Display ще продължат да бъдат непокътнати единствено за линията Pro, общоприетите версии също ще получат чипа A16 Bionic.

В iPhone 15 Pro и Pro Max, Apple ще внедри ултратънки рамки, напълно новия чип A17 Bionic, за който се приказва, че ще стане по-бърз и с 35% по-енергийно ефикасен, перископен обектив в Pro Max, и нова титаниева рамка за двата модела.

Въпреки че тези новости не са животопроменящи, въпреки всичко звучат обещаващо.
 Снимка 625576

Причината за отрицателното мнение на URedditor в действителност не е толкоз в незначителните ъпгрейди в iPhone 15, колкото в това, че съгласно него серията iPhone 16 ще е осезаемо по-интересна и вълнуваща.

Досега слуховете за iPhone 16 са относително нищожни, само че съгласно бюлетина Power On на Марк Гърман от Bloomberg Apple sе готви да пусне напълно нов модел iPhone следващата година.

Според Гърман той ще се споделя iPhone Ultra, а URedditor добавя, че компанията " опитва с разнообразни неща ".

Очаква се също по този начин и двата Pro модела в серията iPhone 16 да разполагат с перископични обективи, до момента в който тази година единствено най-скъпият модел ще е с тази екстра.
 Apple iPhone SE 4 и какво да чакаме от бюджетния смарт телефон
Какво да чакаме от бюджетния iPhone SE 4

Подобен на iPhone 14

Въз основа на всичко това може би съвета на URedditor си заслужава да бъде чут, изключително от тези, които все още разполагат с iPhone 14 и за които прекосяването към iPhone 15 би представлявало по-скоро мъчно оправдаем разход, в сравнение с същински ъпгрейд.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР