Инвеститорите залагат, че Европейската централна банка ще поведе пътя сред

...
Инвеститорите залагат, че Европейската централна банка ще поведе пътя сред
Коментари Харесай

Инвеститорите залагат на бързо намаляване на лихвените проценти от ЕЦБ, тъй като икономическите перспективи се влошават

Инвеститорите залагат, че Европейската централна банка ще поведе пътя измежду огромните централни банки в намаляването на лихвените проценти през идната година, в символ, че доста мениджъри на пари считат, че чиновниците имат към този момент покачиха лихвените проценти прекалено много в борбата си за усмиряване на инфлацията.

Търговците на суаповите пазари правят оценка високата възможност от първото понижение на депозитната рента на ЕЦБ от 4 % до март и покрай шестото тримесечие -точкови понижения до края на годината, внезапно нарастване от три или четири понижения в цената в края на ноември.

Промяната в упованията отразява неотдавнашното закъснение на инфлацията, само че също по този начин и нервността на вложителите по отношение на помрачаващите се стопански вероятности на Европа, които се ускориха в сряда заради доста по-лоши от предстоящите фабрични поръчки в Германия.

„ ЕЦБ е най-вероятната централна банка, която е прекалено стегнала – евентуално доста “, сподели Куентин Фицсимънс, старши по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР