Инвеститорът милиардер Нелсън Пелц планира да гласува за Доналд Тръмп,

...
Инвеститорът милиардер Нелсън Пелц планира да гласува за Доналд Тръмп,
Коментари Харесай

Нелсън Пелц ще гласува за Доналд Тръмп заради опасенията за „психическото състояние“ на Джо Байдън

Инвеститорът милиардер Нелсън Пелц възнамерява да гласоподава за Доналд Тръмп, заявявайки, че оценката му, че „ психическото положение “ на президента Джо Байдън е в действителност ужасно, надвишава опасенията му за офанзивата против Капитолия на Съединени американски щати от 6 януари 2021 година

Основателят на капиталовата компания Trian Partners за 10 милиарда $ също цитира терзанията си по отношение на възходящата имиграция в Съединени американски щати при Байдън, като сподели, че страната „ деградира “.

Пелц сподели, че множеството наказателни обвинявания против някогашния президент – в това число случаи, свързани с напъните му да анулира изборите през 2020 година – се равняват на „ правосъдна неточност “, което оказва помощ да се направи вложителят деятел евентуален гласоподавател на Тръмп през ноември.

„ Вероятно ще бъде Тръмп и не съм удовлетворен от това “, сподели той пред Financial Times в изявление в Палм Бийч, Флорида.

Коментарите на Пелц го трансформират в последния в редицата някогашни критици на Тръмп, които се завръщат в лоното на някогашния президент, откакто победи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР